Haberler

Türk Polis Teşkilatının 170. Kuruluş Yıl Dönümü

AMASYA(AA) - Taşova'da Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 170. yıl dönümü kutlandı.

AMASYA(AA) - Taşova'da Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 170. yıl dönümü kutlandı.

Kutlamalar çerçevesinde, ilçe meydanındaki Atatürk Anıtı'na çelenk sunularak saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Emniyet Müdürü İlhan Sönmez, burada yaptığı konuşmada, Türk Polis Teşkilatının çağdaş ve modern standartlar çerçevesinde ülkenin huzur ve güvenliğini sağlama, sağlanan bu ortamı kararlı şekilde devam ettirme görevini bugüne kadar başarıyla yerine getirdiğini ve bundan sonra aynı kararlılıkla sürdüreceğini söyledi.

Emniyet ve asayiş hizmetlerinin verilmesinde, halkın katılımının en üst düzeyde gerçekleştirilmesi ve alınan önlemlerin kamu vicdanında kabul görmesinin kendileri için büyük önem taşıdığını ifade eden Sönmez, "Törenimize katılan saygı değer konuklara, teşriflerinden dolayı teşekkür eder, ülkemizin bölünmez bütünlüğü için canlarını feda eden aziz şehitlerimize rahmet, gazilerimizi minnetle anar, şehitlerimizin bize emaneti olan dul ve yetimlerimiz ile halen görevi başında büyük gayret ve özveri ile hizmet eden tüm teşkilat mensuplarımıza sağlık, başarı ve esenlikler dilerim" dedi.

Törene Garnizon Komutanı Yüzbaşı Alper Soner Serin, Belediye Başkanı Bayram Öztürk, kurum müdürleri, emniyet mensupları ve vatandaşlar katıldı.

Kaynak: AA / Yerel

Taşova Yerel Haberler

title