Haberler

Türk Polis Teşkilatı'nın Kuruluşunun 169. Yıldönümü Kutlamaları

Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 169’uncu yıldönümü ve 10 Nisan Polis Günü dolayısıyla polis evinde, şehit yakınları, gaziler ve emniyet personeline bir yemek düzenlendi.

Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 169'uncu yıldönümü ve 10 Nisan Polis Günü dolayısıyla polis evinde, şehit yakınları, gaziler ve emniyet personeline bir yemek düzenlendi.

Polisevinde gerçekleştirilen yemeğe Kilis Valisi Süleyman Tapsız, Garnizon ve İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay nemci İnce, Kilis Cumhuriyet Başsavcısı Halil İnal, Adalet Komisyonu Başkanı Şeyhmuz Akçakaya, 7 Aralık Üniversitesi Rektörü İsmail Güvenç, Vali Yardımcıları Tolga Toğan ve Vedat Yılmaz, Elbeyli Kaymakamı Serap Çetin, Polateli Kaymakamı Mustafa Çiftçiler, İl Genel Meclis Başkanı M. Metin Karakuş, İl Emniyet Müdürü Candemir Özdemir, emniyet müdür yardımcıları ve şube müdürleri, şehit yakınları ve gaziler ile Suriyeli ailelerin katıldı.

Suriyeli misafirlerden Ravda Nur Cuma ve kardeşi, "Bizleri evlerinde misafir ederek bizim dertlerimizi, acılarımızı paylaşan bizlere kucak açan değerli Kilislilere teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Verilen yemek öncesi yapılan konuşmada İl Emniyet Müdürü Candemir Özdemir, polisin eğitimine dikkati çekerek, "Kolluk kuvvetleri çalışanlarının eğitimlerini iyi almaları polisin başarısı her geçen gün artmaktadır" dedi.

Programda konuşan Vali Süleyman Tapsız, polisin kolluk kuvvetlerinin görevi, halkın can ve emniyeti ile huzurunu sağlamak olduğunu ve güvenlik ve özgürlükler dengesinin iyi sağlanması gerektiğini vurguladı. Vali Tapsız, "Yasalar çerçevesinde, kamu düzeninin korunması ve halkımızın can ve mal güvenliğinin sağlanması konusunda başarılı çalışmaların altına imza atan Polis Teşkilatımız, ilimizde de 'Vatandaş Odaklı Kamu Hizmeti' anlayışıyla çalışmalarını sürdürmektedir" diye konuştu.

Polis Ailelerinin verdiği fedakarlığın önemine dikkati çeken Vali Tapsız, fedakarlıklarını eksik etmeyen bütün Polis ailelerine teşekkür etti. Kilis'te kalan Suriyeli misafirlerin asayiş olaylarındaki oranından bahseden Vali Tapsız, şunları söyledi:

"Suriyelilerin asayiş oranındaki payı yüzde 11'dir. Bu da Suriyelilerin birbirleri ile olan anlaşmazlıklarından kaynaklanan olaylardır. Kilisli ve Suriyeli vatandaşların iç içe kaynaşması bir aile gibi olmasından dolayı Kilis'te asayiş olayları minimum seviyededir. Emniyet Teşkilatı burada çok güzel ve başarılı bir görev ifa etmektedir. Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 169. yıldönümünde, Emniyet Teşkilatın da görev yapan tüm teşkilat mensuplarımızın Polis Gününü bu duygu ve düşüncelerle kutluyorum. Bu vesileyle görevini kahramanca yerine getirirken şehit olan polislerimizi rahmetle, gazilerimizi saygıyla anıyor, görevleri başındaki tüm polislerimize ve değerli ailelerine selam ve saygılarımı sunuyorum."

Verilen yemek ikramı ile program sona erdi. - KİLİS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Süleyman Tapsız Akçakaya Kilis Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir?
title