Haberler

Türk Polis Teşkilatı'nın 170. Kuruluş Yıl Dönümü

Türk Polis Teşkilatı'nın 170. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Karabük'ün Safranbolu ilçesinde tören düzenlendi.

Türk Polis Teşkilatı'nın 170. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Karabük'ün Safranbolu ilçesinde tören düzenlendi.

Misak-ı Milli Meydan'ındaki tören, İlçe Emniyet Müdürü Musa Kansu tarafından Atatürk Anıtı'na çelenk sunulmasıyla başladı.

Tören, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla sona erdi.

Daha sonra İlçe Emniyet Müdürlüğü Lokali'nde devam eden programda konuşan Kansu, emniyet teşkilatının 170 yıldır büyük bir özveriyle halka hizmet ettiğini söyledi.

Teşkilatın, suça ve suç örgütlerine karşı verilen mücadelede gösterdiği başarılarla halkın desteğini arkasına aldığını belirten Kansu, "Bu destek ve güveni geliştirmek, başarılı kalıcı kılmak için teşkilatımız gelişen teknolojiyi yakından takip etmekte ve eğitime son derece önem vermektedir. İlçe Emniyet Müdürlüğü çalışanları olarak, Müze Kent Safranbolu'ya hizmet vermenin mutluluğu içerisindeyiz. Sizlerden aldığımız destek bizlere çalışma azmi vermektedir" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Kaymakam Murat Bulacak, Safranbolu Garnizon Komutanı Jandarma Albay Cihan Ulukaya, Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy, Safranbolu Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Gürbüz, polis memurlarına başarı belgesi verdi.

Kaynak: AA / Yerel

Safranbolu Karabük Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title