Haberler

Türk Polis Teşkilatı'nın 170. Kuruluş Yıl Dönümü

Türk Polis Teşkilatı'nın 170. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Karabük'te tören düzenlendi.

Türk Polis Teşkilatı'nın 170. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Karabük'te tören düzenlendi.

Tören, İl Emniyet Müdürü Serhat Tezsever ve Karabük Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdür Vekili Hüseyin Zengin tarafından Yenişehir Atatürk Anıtı'na çelenk sunulmasıyla başladı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından konuşan Tezsever, polisliğin ulvi bir meslek olduğunu belirterek, insanlığın huzur ve güvenliğini sağlamanın şerefli bir görev olduğunu söyledi.

Tezsever, Karabük'ün huzur ve güvenliğini sağlamak için var güçleriyle çalıştıkları vurgulayarak, "Tüm suç gruplarına karşı mücadelemiz kesintisiz sürmektedir. Hiçbir menfaat grubuna da tavizimiz yoktur. Bunu da yaptığımız operasyonlar ile göstermekteyiz. Karabük'ün tarihinde en fazla uyuşturucu maddesini yakaladık. Daima vatandaşımızın hizmetinde olacağız. Tüm meslektaşlarımızın gününü kutluyorum" ifadelerini kullandı.

Törene, Vali Orhan Alimoğlu, Garnizon Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Samit Tokmak, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Refik Polat, siyasi partilerin temsilcileri ve vatandaşlar da katıldı.

Kaynak: AA / Yerel

Serhat Tezsever Hüseyin Zengin Yenişehir Karabük Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title