Haberler

Türk Polis Teşkilatı'nın 170. Kuruluş Yıl Dönümü

Muğla Valisi Amir Çiçek, "İnanıyorum ki devletimizin bekası, milletimizin huzuru, can ve mal güvenliğini en iyi şekilde koruyan, gece gündüz demeden görevlerini bütün zor şartlara rağmen en iyi şekilde yapan Polis Teşkilatımız halkımızdan aldıkları güven ve destekle başarısını daima sürdürecektir" dedi.

Muğla Valisi Amir Çiçek, "İnanıyorum ki devletimizin bekası, milletimizin huzuru, can ve mal güvenliğini en iyi şekilde koruyan, gece gündüz demeden görevlerini bütün zor şartlara rağmen en iyi şekilde yapan Polis Teşkilatımız halkımızdan aldıkları güven ve destekle başarısını daima sürdürecektir" dedi.

Çiçek, Türk Polis Teşkilatı'nın 170. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı mesajında, 10 Nisan 1845 tarihinde kurulan Türk Polis Teşkilatı'nın, kurulduğu günden bugüne huzur ve barış ortamının korunması amacıyla çalıştığını, bugün de aynı kararlılık ve azimle bu görevi sürdürmeye devam ettiğini belirtti.

Muğla'da huzur ve güvenliği sağlamak için çaba sarf eden emniyet teşkilatı mensuplarının vatandaşın huzurlu, mutlu ve güvenli bir şehirde yaşaması için ellerinden gelenin en iyisini yaptığını ifade eden Çiçek, açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

"İnanıyorum ki devletimizin bekası, milletimizin huzuru, can ve mal güvenliğini en iyi şekilde koruyan, gece gündüz demeden görevlerini bütün zor şartlara rağmen en iyi şekilde yapan Polis Teşkilatımız halkımızdan aldıkları güven ve destekle başarısını daima sürdürecektir. Muğla'nın, huzurlu ve demokratik bir şehir olmasında emniyet gücümüzün takdire şayan çabaları olduğu kadar vatandaşımızın da sağ duyulu ve işbirliği içerisinde olmasının büyük katkısı vardır. Emniyet Teşkilatımızın sorumluluğu vatandaşın huzurunu ve mutluluğunu sağlamaktır. Bu duygu ve düşüncelerle Türk Polis Teşkilatı 170. kuruluş yıl dönümünü kutluyor, aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, halen görevi başında bulunan teşkilatımızın her kademesindeki fedakar çalışanlarına ve emekli olan mensuplarına, aileleriyle sağlık, başarı ve mutluluklar diliyorum."

Kaynak: AA / Yerel

Amir Çiçek Muğla Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
title