Haberler

Türk Polis Teşkilatı'nın 169. Yıl Dönümü

Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Türk Polis Teşkilatı’nın 169’uncu kuruluş yıl dönümü münasebetiyle İl Emniyet Müdürü Hasan Hüseyin Bahar’ı ziyaret etti.

Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Türk Polis Teşkilatı'nın 169'uncu kuruluş yıl dönümü münasebetiyle İl Emniyet Müdürü Hasan Hüseyin Bahar'ı ziyaret etti.

Merkez Yenişehir ilçesinde bulunan Mersin Emniyet Müdürlüğü'nde gerçekleşen ziyarette Güzeloğlu'na, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Hayrettin İmren, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Mersin Cumhuriyet Başsavcısı Murat Yıldırım, Toros Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Durmuş Tayyar Şen, İl Jandarma Komutanı Kd. Albay Ömer Uyan ile Sahil Güvenlik Komutan Vekili Binbaşı Erdinç Balkan eşlik etti.

Emniyet Teşkilatı'nın inandığı değerler uğruna fedakarca başarılı çalışmalar gerçekleştirdiğini ifade eden Güzeloğlu, geride kalan 4 yılı aşkın görev süresi boyunca Mersin Emniyeti'nin tüm personeli ile yüksek bir bilinç ve sorumluluk anlayışıyla görev yaptığına tanıklık ettiğini dile getirdi. Konuşmasına ülkemizin güvenliği için şehit olan polisleri anarak başlayan Güzeloğlu, "Bu güzel günü kutlarken, canını bu ülkenin değerleri uğruna feda eden tüm şehitlerimizi saygıyla, minnetle ve rahmetle anıyorum. Ruhları şad olsun" dedi.

Güzeloğlu, "Mersin'deki huzur, emniyet ve esenlik ortamında polisimizin büyük bir katkısı bulunmaktadır. Bu çerçevede polisimizin en büyük desteği yine içinden çıktığı Mersin halkından aldığını ifade etmek isterim. Emniyet teşkilatımız, sadece güvenlik alanında değil, sosyal sorumluluk projelerinde başta olmak üzere devletin temel görevlerinin ifası noktasında ve devlet-millet kaynaşmasının gerçekleşmesi adına çok önemli katkı sağlamaktadır" diye konuştu.

Emniyet teşkilatının günümüzde örnek alınan bir kurum konumunda olduğunun altını çizen Güzeloğlu, "Polis teşkilatımız, kullandığı ileri teknoloji, suç ve suçluyla mücadelede uluslar arası alanda başarılı mücadele yöntemleri, delilden suçluya uzanan süreçteki çalışmalarıyla örnek alınacak bir başarı ortaya koymaktadır" ifadelerini kullandı.

Tüm polislerin '10 Nisan Polis Günü'nü kutlayan Güzeloğlu, şöyle devam etti; "Adli ve idari kolluk olarak görev yapan Emniyet Teşkilatımızın, hukuka bağlı, yasaların kendisine verdiği görevlerin ifasında insan haklarına saygılı bir anlayışla nice yıllar boyunca giderek gelişen ve güçlenen Türkiye'de, her düzeyde güvenliğin sağlanmasına dönük katkıların artarak devam edeceğine olan inancımı belirtiyor, bu günü kutlarken İl Emniyet Müdürümüze, müdür yardımcılarımıza ve teşkilatın en alt kademede görev yapan tüm mensuplarına kadar herkesi kutluyorum." - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Basri Güzeloğlu Hüseyin Bahar Yenişehir Mersin Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 7 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 7 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 7 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Fenerbahçe'nin şampiyonluk şansı var mı? Fenerbahçe nasıl şampiyon olur?
title