Haberler

Türk Polis Teşkilatı'nın 169. Kuruluş Yıl Dönümü

Güncelleme:

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü ile Ali Gaffar Okkan Polis Meslek Yüksekokulu tarafından Anıtpark'taki Atatürk Anıtı'na tören düzenlendi.

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü ile Ali Gaffar Okkan Polis Meslek Yüksekokulu tarafından Türk Polis Teşkilatı'nın 169. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla tören düzenlendi.

Türk Polis Teşkilatı'nın 169. kuruluş yıl dönümü ülke genelinde çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. İl Emniyet Müdürü Halis Böğürcü ve Ali Gaffar Okkan Polis Meslek Yüksekokulu Müdürü Bülent Yavaşoğlu, kutlama etkinlikleri kapsamında Anıtpark'taki Atatürk Anıtı'na çelenk sundu.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından İl Emniyet Müdürü Böğürcü, burada yaptığı konuşmada, Türk Polis Teşkilatı'nın 169. kuruluş yıl dönümü münasebetiyle burada bulunduklarını söyledi.

"Takdirlerinle onurlandırdığın teşkilatımız insan haklarına saygılı, hukukun üstünlüğüne bağlı, teknik donanımı, personel kalitesiyle kendini sürekli yenileyerek görevini layıkıyla yapma gayreti içerisindedir. Suç ve suçluyla mücadelede keyfiliğe müsaade etmeden vatandaşlara en iyi hizmeti vermek için tüm gücümüzle çalışarak huzur ve güvenin teminatı olmaya devam edecektir" diyen Böğürcü, polis teşkilatının engin bir vatan ve millet sevgisiyle devletin ve halkın hizmetinde olduğunu belirtti.

Böğürcü, Türk polisinin ettiği yemine sadık kalarak adalet ve tarafsızlık ilkelerinden ayrılmadan görevini sürdüreceğini ifade ederek, "Aziz Ata bıraktığın mukaddes emanet emin ellerdedir. Manevi huzurunda saygıyla eğiliyoruz. Ruhun şad olsun" dedi. - Diyarbakır

Kaynak: AA / Yerel

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü Halis Böğürcü Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title