Haberler

Türk Polis Teşkilatı'nın 169. Kuruluş Yıl Dönümü

SP Afyonkarahisar İl Başkanı Musa Demirel, mesaj yayımladı.

Saadet Partisi (SP) Afyonkarahisar İl Başkanı Musa Demirel, Türk Polis Teşkilatı'nın 169. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Demirel, mesajında, Türkiye Cumhuriyeti'ne yönelen her türlü saldırıyı önlemek için canları pahasına görev yapan, halkın emniyeti ve can güvenliğini sağlamak amacıyla gece ve gündüz gözetmeksizin çalışan, her türlü zorluğa göğüs geren, hukukun üstünlüğü ilkesi ile adaletli ve tarafsız olarak hizmet eden, 169. yıllık geçmişe sahip olan emniyet teşkilatının, birikim ve tecrübeleriyle çağın yeniliklerini ve demokratik değerleri özümseyerek kendisine verilen zor görevleri başarıyla sürdürdüğünü kaydetti.

Türk milletinin de emniyet teşkilatına her zaman güvendiğini belirten Demirel, "Bu vesileyle her kademede görev yapan emniyet teşkilatı mensuplarını tebrik ediyor. 169. kuruluş yıldönümünü kutluyor, kahraman şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyor, emekliye ayrılan ve vazifeleri başında olan emniyet teşkilatı mensuplarına ve ailelerine sağlık mutluluk ve saadetli günler diliyorum" ifadelerini kullandı. - Afyon

Kaynak: AA / Yerel

Musa Demirel Türkiye Yerel Haberler

title