Haberler

Türk Polis Teşkilatı'nın 169. Kuruluş Yıl Dönümü

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz ve Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, Türk Polis Teşkilatı’nın 169. kuruluş yıl dönümünü kutladı.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz ve Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, Türk Polis Teşkilatı'nın 169. kuruluş yıl dönümünü kutladı.

Kocamaz, Türk Polis Teşkilatı'nın 169. kuruluş yıldönümü dolayısıyla yaptığı açıklamada, "Vatandaşlarımızın huzur ve güven içerisinde yaşaması için 24 saat görevinin başında olan, birçok olumsuzluğa göğüs geren Emniyet Teşkilatımız; kamu düzeninin korunması, halkımızın can ve mal güvenliğinin sağlanması için asli görevlerini tam anlamıyla yerine getirdiği gibi, bundan sonra da milletinden aldığı güçle, topluma güven veren hizmetlerini yerine getirmeye devam edecektir. Polis Teşkilatımızın kuruluşunun 169'uncu yılında; yaşadığımız kent Mersin'de de huzur ve güvenliğin sağlanmasındaki üstün gayret ve başarılarından dolayı her kademedeki bütün amir ve memurlarımızı kutluyorum" dedi.

Görevini yerine getirirken şehit olan polislere rahmet, gazileri de minnetle andıklarını ifade eden Kocamaz, "Vazifesi başında olan emniyet teşkilatımızın her kademedeki çalışanlarına aileleri ile birlikte sağlık, başarı ve mutluluklar diliyorum" diye konuştu.

Türk polisinin, emniyet ve güven unsuru olarak milletin huzur ve güvenini tesis ettiğini belirten Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna ise, "Ülkemizin ve milletimizin huzur ve asayişinin sağlanması kadar milli birlik ve beraberliğimizin devamı için de vazgeçilmez bir unsur olan polis teşkilatımız, köklü kurumlarımızın başında gelmektedir" ifadesini kullandı. Polisin adli ve önleyici hizmetlerin yanında eğitim ve sosyal hizmetlerde de görev aldığına dikkat çeken Tuna, ilçelerinde huzur ve güvenin tesis edilmesini sağlamak amacıyla emniyet güçleri ile sürekli istişare içerisinde çalıştıklarını kaydederek, özverili ve başarılı hizmetlerinden dolayı tüm polis teşkilatına teşekkür etti.

Belediye olarak bölgelerinde Çevik Kuvvet ve Özel Harekat Şube Müdürlüğü yapılmak üzere Korukent Mahallesi'nde 15 bin metrekarelik bir alan tahsis ettiklerini de ifade eden Tuna, "Ülkemizin dört bir tarafında büyük bir özveri ile çalışan ve bu uğurda hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan, milletimizin huzur ve güvenliğini sağlayan Türk Polis Teşkilatı'nın 169. kuruluş yıl dönümünü kutluyorum. Belediye olarak Emniyet Teşkilatımızın devamlı arkasındayız.Bölgemizin ve ülkemizin huzuru onlara emanettir. Yaptıkları başarılı çalışmalarla da bu emanete sahip çıktıklarını göstermektedirler. Bu duygu ve düşüncelerle, görevlerini kahramanca yerine getirirken şehit olan polislerimizi rahmetle anıyor, kahraman gazilerimize, emekli emniyet mensuplarımız ile halen görev yapmakta olan Polis Teşkilatımızın değerli mensuplarına ve ailelerine sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum" dedi. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Burhanettin Kocamaz Hamit Tuna Toroslar Mersin Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
title