Haberler

Türk Polis Teşkilatı'nın 168. Kuruluş Yıl Dönümü

Türk polis teşkilatının 168.kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Darende ilçesinde tören düzenlendi.

Türk polis teşkilatının 168. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Darende ilçesinde tören düzenlendi.

Hükümet Konağı önündeki törende, Atatürk anıtına çelenk sunuldu. İlçe Emniyet Müdürü Salih Köken, burada yaptığı konuşmada, polis ve halk arasındaki karşılıklı anlayış ve işbirliğinin oluşturulmasının önemini vurgulayarak,

"Halkımız polisi üzerlerinde bir güç olarak değil, devamlı müracaat edebilecekleri hizmet sunan bir birim olarak görmeli" dedi.

İlçe Emniyet Müdürlüğünün, "vatandaş polisliği" konseptine önem vererek Toplum Destekli Polislik çalışmalarını geniş kapsamlı şekilde sürdürdüğünü ifade eden Köken, "Halkımızın polis teşkilatını, müracaat edilebilen ve hizmet sunan bir birim olarak görmesinin neticesinde, son bir yılda ilçe emniyet müdürlüğümüze gelen ihbarlarda yüzde 86 artış olmuştur" ifadesini kullandı.

Görevlerini suçla mücadelede elde edilen başarılar, hayata geçirilen sosyal projeler, fiziken uygun hale getirilen çalışma ortamları, kazandırılan araç gereç ve teknolojik imkanlarla daha ileriye taşımanın gayretinde olduklarını dile getiren Köken, gelecekte görev alacak polislerin mesleklerini daha ileriye taşıyacaklarına inandığını belirtti.

Kompozisyon, resim ve şiir dallarında yapılan yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüller verildi. Törenin ardından Öğretmenevi'nde resepsiyon verildi. Etkinliklere Darende Kaymakamı Mehmet Aktaş, Garnizon Komutanı Jandarma Üsteğmen Hacı Güneşli, Belediye Başkanı İsa Özkan, Cumhuriyet Savcıları Güldane Aydemir ve Murat Çınar ile kurum amirleri, siyasileri sivil toplum örgüt yöneticileri ve vatandaşlar katıldı.

- Arapgir'deki tören-

Türk polis teşkilatının 168. kuruluş yıl dönümü kapsamında Arapgir'de de tören düzenlendi.

Atatürk Anıtı önünde düzenlenen törene Kaymakam Ercan Turan, Garnizon Komutanı Üsteğmen Özgür Gümüşay, Belediye Başkan Vekili İlhan Yücel, Cumhuriyet Savcısı Ali Öztürk, Emniyet Amiri Hakan Köse, polis memurları, rütbeli askerler, daire amirleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşları temsilcileriyle vatandaşlar katıldı.

Anıta çelenk sunulmasının ardından konuşan Köse, kurulduğu günden itibaren toplumun ihtiyaçları doğrultusunda büyük bir değişim içerisine giren Türk polis teşkilatının bugün geldiği noktanın her türlü takdirin üzerinde olduğunu vurguladı.

Polis teşkilatının gerek çağdaş eğitim öğretim kurumlarıyla, gerek personel araç gereç, teknik ve taktik bakımdan dünyanın saygın polis teşkilatlarından biri haline geldiğine işaret eden Köse, "Dünyada meydana gelen sosyal, kültürel ve ekonomik gelişmelere paralel olarak, teşkilatımızın, milletimizin değişen beklentilerine cevap verebilmek için sürekli kendisini yenilemeye devam edecektir" dedi.

Törende ilçe Emniyeti'nce düzenlenen satranç turnuvasının birincisi Emre Bektaş'a tam altın, ikinci Mert Bulut'a yarım altın ve üçüncü Ata Durak'a çeyrek altın hediye edildi. - MALATYA

Kaynak: AA / Yerel

Hakan Köse Arapgir Darende Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title