Haberler

Yanlış Damarı Kesilince Ölen Türk Kızı Almanya'yı Sarstı

Güncelleme:

Almanya'da yaşayan 21 yaşındaki Esra O. adlı Türk kızı, rutin bir ameliyat için gittiği hastanede yapılan hata sonucu girdiği komadan çıkamadı.

Karın ağrısı şikayetiyle geçen hafta salı günü Filderstadttaki bir kliniğe giden Esra'ya, yapılan tetkikler sonucunda yumurtalıklarında süste teşhisi konuldu. Kendi isteğiyle aynı gün ameliyata alınan Esra'nın ameliyat esnasında yanlışlıkla bir damarı kesildi. Damar tekrar dikilinceye kadar çok miktarda kan kaybeden talihsiz genç kız, komaya girdi.

Pazartesi Reutlinger polisi tarafından yapılan açıklamada, bir haftadır komada olan Esranın, Pazar gecesi hayatını kaybettiği belirtildi.

DOKTOR HATASI OLUP OLMADIĞINI BİLİRKİŞİ RAPORU ORTAYA KOYACAK

Olay nedeniyle hastane yönetiminin savcılığa haber verdiği ve Esra'nın ölümünde doktor hatası olup olmadığının araştırıldığı kaydedildi.

Konuya ilişkin savcılık tarafından yapılan ilk açıklamada, doktor raporlarının ilk incelemesinde doktor hatasının tespit edilemediği kaydedildi. Savcılığın isteği üzerine Esra'ya otopsi yapılırken, doktor hatası olup olmadığının bilirkişi raporu ile ortaya konulacağı bildirildi. Bilirkişi raporunun tamamlanmasının bir kaç ay sürmesi bekleniyor.


Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Almanya Magazin Haberler

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

Bakmadan Geçme

Evde bakım maaşı yatan iller Mayıs 2024! 20 Mayıs resmi tatil mi? 20 Mayıs okullar ve iş yerleri tatil mi? #128197 14 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 14 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 14 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Sözleşmeli öğretmenlik yeni mülakat puan dağılımı ne 2024? 14 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 14 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 14 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 14 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 14 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 14 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Aston Villa Liverpool maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) A.Villa Liverpool maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 14 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 14 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680
CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

500

Yorumlar (32)

desiMobil-ANDROID:

MAKSUZ TÜRK DİYE YAPMIŞLARDIR.....OYUM..AKP..YE.

7
19
yanıtYanıtla
VATANDASmobilWeb@haberler.com:

ALMANYA AVRUPADA DEMOKRASI VAR DIYEN VARSA YALAN SÖYLÜYOR AMA LAFTA VAR. 25 YILDIR ALMANYADA YASIYORUM.YERE TÜKÜRSEN CEZA ALIRSIN.GECEN SENE RAHATSIZLANDIM HASTANEYE ACILE GITMEM GEREKTI AMBULANS CAGIRDIM BENDEN 230 EURO ISTEDILER SADECE EVDEN HASTANEYE GÖTÜRMEK ICIN. ILAC ALIYORSUN YARISINI KENDIN ÖDÜYORSUN.DOKTORLAR HATA YAPIYOR BIR SÜRÜ ÖLÜMLER OLUYOR KIMSE HAKKINI ARIYAMIYOR DAVA ACAMIYOR TAZMINAT ISTEYEMIYOR. HER SEYIN VERGISINI VERMEK ZORUNDASIN.CALISIRSAN YÜZDE 25 MAASIN DEVLETTEN KESILIYOR SIGORTALARA FALAN. EV KIRASI AYLIK 650 EURODAN ASAGI YOKTUR.BIR KISI CALISIP AYLIK BIN EURO ALIYORSA BIR HAFTA GECINIYOR ÜC HAFTA AC KALIYOR.DEVLET DISIPLINI COK PIS BURDA HERSEY KURAL DISIPLIN. TÜRKIYEDEKI DEMOKRASI ÖZGÜRLÜGÜN CEYREGI YOK BURDA. TÜRKIYE CENNET KIYMETINI BILIN. ARTIK DÖNÜS OLUYOR AVRUPADAN TÜRKIYE YE ZATEN.

19
1
yanıtYanıtla
kahraman:

Ben 13 senedir Almanya''da yasiyorum. Burada hastanelerde calisan doktorlarin cogu dogu Avrupa''dan gelen acemi doktorlar. Cogunun dogru düzgün Almanca''lari yok. Birakin ameliyat yapmayi, kan almayi bile bilmiyorlar. Türkiye''deki doktorlarin kiymetini bilin. Ben cok kisi biliyorum burda tedavi olamayip, Türkiye''de derdine deva bulan.

17
3
yanıtYanıtla
realiteMobil-ANDROID:

akp nin yuzunden olmustur.oyum chp ye

5
15
yanıtYanıtla
OylarMobil-ANDROID:

oylar hdp ye

3
17
yanıtYanıtla
belcika'daki gurbetciMobil-ANDROID:

vatandas arkadaş'a katiliyorum. Belçika Almanya'dan daha kötü. Avrupa bitmiş ve ağlayani yok utandiklarindan. Adamlar dogu avrupa ya kapiyi acmakla en buyuk hatayi yaptilar bundan daha kötüsü avro ya geçmeleri oldu. Türkiye nin degerini bilin. Türkiye deki değişikliği en iyi biz görüyoruz. Çünkü burayi ve orayi kıyasıya biliyoruz. Hastane olsun, alis veriş yerleri olsun, otobanlar, vs. Özal'dan sonra Türkiye ye kimse birsey kazandirmadi. koalisyon ları falan gördük. Türkiye yi bir yere getirecek birisi varsa o da AKP. Reklam yapmak için değil. Türkiye yi sezen AKP ya oy versin. Diğerleri bol hava, komplo ve kaset montaj.

9
7
yanıtYanıtla
IimobilWeb@haberler.com:

Buraya yorum yazan ne kendini bilmezler var. Bi kız ölmüş yok oyum akp ye yok chp ye falan filan. Kime verirsen ver bize ne.

15
0
yanıtYanıtla
real-ist:

Burda yorum yazan arkadaslarin cogu avrupayi yada en cok almanyayi kötülüyor madem oralar o kadar kötü neden türkiyeye geri gitmiyorsunuz. Avrupanin en kötü hali bile türkiyede bes kat iyidir uzaktan konusmak kolay 5 senede bir böyle bir olay oluyor türkiye böyle olaylar her hafta olluyor nerdeyse.

11
4
yanıtYanıtla
TÜRKmobilWeb@haberler.com:

ALMANYADA CALISAN BIR KISI ORTALAMA 1200 EURO ALIYORSA BAKIN GIDERI NELER 700 EURO KIRA 100 ELEKTRIK 50 SU 80 KALORIFER PARASI 50 TV RADYO PARASI 20 CÖP MERDIVEN TEMIZLIK PARASI 300 EURO YEMEK MASRAFI 250 EURO SIGARA 50 EURO TELEFON INTERNET 200 EURO MAASTAN DEVLET KESINTISI 250 EURO SIGORTALARA KESILEN PARA 50 EURO SU BU PARASI KISACA AKLIMA GELEN BUNLAR.YANI GEZMESE GIYMESE ARABA MASRAFI YOKSA CARCUR ETMESE BAS GIDERLER BUNLAR HESAPLAYIN ARTIK GELIRLE GIDERLER ALMANYA BU.

10
3
yanıtYanıtla
yarali yürekMobil-ANDROID:

allah ailesine sabir versin

12
0
yanıtYanıtla
Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title