Haberler

Türk Kızılayı'ndan Çiğli Belediye Başkanı Solak'a Teşekkür

Çiğli'de geçen yıl açılışı yapılan Türk Kızılayı Çiğli Şubesi'nin yöneticileri, yaptığı katkılardan dolayı Çiğli Belediye Başkanı Metin Solak'a teşekkür plaketi verdi.

Çiğli'de geçen yıl açılışı yapılan Türk Kızılayı Çiğli Şubesi'nin yöneticileri, yaptığı katkılardan dolayı Çiğli Belediye Başkanı Metin Solak'a teşekkür plaketi verdi.

Çiğli Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, ziyarette, Türk Kızılayı Çiğli Şube Başkanı Atilla Atlı ile Yönetim Kurulu üyeleri, Sıddık Soysal, Barış Öncü, Hasan Akuş, Gülsün Ayan, Murat Badal, Dilek Çap ve Melehat Köseoğlu hazır bulundu.

Atlı, son bir yıl içinde Çiğli Kızılayı olarak önemli işlere imza attıklarını belirterek, bu süreçte en büyük desteği Başkan Metin Solak'tan aldıklarını söyledi.

Siyaset, din, dil, ırk ayrımı gözetmeksizin Kızılay'ın yurtta ve dünyada herkese sıcak elini uzattığını kaydeden Atlı, şunları bildirdi:

"Büyük bir maneviyat duygusu ve sosyal sorumlulukla halkımızın yanındayız. Geçen yıl şubat ayında derneğimizin Çiğli Şubesini açtık. Bir çok etkinlik ve kampanya gerçekleştirdik. 600 aileye gıda, 100 öğrenciye de kırtasiye yardımı yaptık. Bundan sonra da çalışmalarımız artarak devam edecek. Çalışmalarımızda en büyük desteği belediye başkanımız Metin Solak'tan aldık. Kendilerine teşekkür ediyoruz."

Türk Kızılayı Çiğli Şubesi'nin aynı zamanda kurucu üyesi olan Başkan Metin Solak ise, sosyal sorumluluk duyarak Kızılay'a verdiği destekten dolayı böyle bir teşekkür plaketi almaktan mutluluk duyduğunu söyledi.

Tüm dünya halklarına yardım eden bir kuruluşun yanında olmanın kendileri için en büyük görev ve sorumluluk olduğunu ifade eden Solak, Kızılay'ın başta kan verme kampanyaları olmak üzere başlattığı her çalışmanın yanında olduklarını dile getirdi.

Kızılay'ın daha iyi işler yapması için çalışacaklarını bildiren Solak, Kızılay'ın daha da büyümesini istediklerini, bunun için ellerinden geleni yapacaklarını, malzeme, araç gereç takviyesi gibi konularda üzerlerine düşeni yapmaya çalıştıklarını belirtti.

- İZMİR

Kaynak: AA / Yerel

Türk Kızılayı Metin Solak Kızılay Çiğli Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title