Haberler

Türk İmar -Sen: "25 Kasım Eyleminde Vatandaşlardan Anlayış Bekliyoruz"

Türk İmar -Sen Genel Başkanı Necati Alsancak, 25 Kasım'da Yapılacak Eylemde Köprü ve Otoyol Gişelerinde ve Tapuda Hizmet Vermeyeceklerini Açıklayarak Vatandaşlardan Bir Günlük Anlayış Beklediklerini Kaydetti. Alsancak, Yapılacak Eylemin Vatandaşların Sorunlarının Çözümüne de Katkısı Olacağına İfade Etti.

Türkiye İmar ve İnşa hizmetleri Kamu Görevlileri Sendikası (Türk İmar-Sen) Genel Başkanı Necati Alsancak, 25 Kasım'da yapılacak eylemde köprü ve otoyol gişelerinde ve tapuda hizmet vermeyeceklerini açıklayarak vatandaşlardan bir günlük anlayış beklediklerini kaydetti.

Türk İmar-Sen Genel Başkanı Necati Alsancak yaptığı yazılı açıklamada, yapılacak eylem nedeniyle vatandaşların mağdur olmamasını istediklerini belirterek, "25 Kasımda hizmetten gelen gücümüz kullanıp iş bırakacağız. 25 Kasımda Türk İmar-Sen olarak köprü ve otoyol gişelerinde çalışmayacağız. Tapuda hizmet üretmeyeceğiz. Bu nedenle vatandaşlarımızdan bir günlük bir anlayış bekliyoruz. Vatandaşlarımızın mağdur olmamaları için acil bir durum yoksa gişeleri kullanmamalarını, tapu dairelerine gitmemelerini istiyoruz. Sorunlarımızın her geçen gün büyüdüğü, memurun yoksulluğa terk edildiği Türkiye'de memurun gücünü gösterip hükümeti uyaracağız" dedi.

-YAPILACAK EYLEM, VATANDAŞIN SORUNLARININ ÇÖZÜMÜNE DE KATKI SAĞLAYACAK-

Alsancak, yapılacak eylemin vatandaşların sorunlarının çözümüne de katkısı olacağına ifade ederek, ekonomik iyileştirmelerin faydası toplumun tüm kesimlerine yansıyacağına değindi. Sosyal haklarda yapılacak iyileştirmelerle de vatandaşa hizmet sunumunda kalitenin yükseleceğini vurgulayan Alsancak, bu nedenle yapacakları eyleme vatandaşların anlayış göstermesin ve desteklemesini istediklerini belirtti.

-İŞ BIRAKMAK İSTEYEN HİÇBİR KAMU ÇALIŞANINA CEZA VERİLEMEYECEK-

Grev ve toplu sözleşme hakkı ile hükümet karşısında kamu çalışanlarının hakları daha güçlü bir şekilde savunacağını söyleyen Alsancak sözlerini şöyle sürdürdü:

"Grev ve toplu sözleşme ile bizim de iktidara karşı bir yaptırım gücümüz olacaktır. Bu nedenle tüm kamu çalışanları bu eylemimize destek vermelidir. 25 Kasımda gişelerde ve tapu dairelerinde iş bırakarak alanlara inmelidirler. İş bırakmak isteyen kamu çalışanlarına hiçbir ceza verilemeyeceği mahkeme kararları ile hükme bağlanmıştır. Hukuk bu konuda çalışanların yanındadır, hiçbir kamu çalışanı ceza alırım endişesi taşımamalıdır. Biz sendikalı olan olmayan, tüm kamu görevlilerini ve diğer sosyal kesimleri bu onur ve haysiyet mücadelemize davet ediyoruz. Kamu çalışanları da hakları için 25 Kasım'da bize destek vermeli, iş bırakarak güçlerini göstermeli, hükümete seslerini güçlü bir şekilde duyurabilmelidirler." (ANKA)

(EBR/BÜN)

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

Yaşam belirtisi yok! İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazına ulaşıldı

Yaşam belirtisi yok! İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazına ulaşıldı

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından 'Benim için dua edin' paylaşımı

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından "Benim için dua edin" paylaşımı

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
Ali Koç, takımı toplayıp Rams Park'ta kutlama yaptı! Ortalık bir anda karıştı

Ali Koç, takımı toplayıp Rams Park'ta kutlama yaptı! Ortalık bir anda karıştı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title