Haberler

İngiltere'den Düşürülen Rus Uçağıyla İlgili Yorum: Çok Ciddi Bir Olay

Güncelleme:

İngiltere Dışişleri Bakanlığı, Türk hava sahasını ihlal eden savaş uçağının düşürülmesini "çok ciddi bir olay" olarak nitelendirdi.

İngiltere Dışişleri Bakanlığı, Rus savaş uçağının Türk jetleri tarafından düşürülmesini 'çok ciddi bir olay' olarak dile getirdi.

DAHA FAZLA DETAY ARAYIŞINDA OLUNDUĞU BELİRTİLDİ

İngiltere Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, ivedi olarak daha fazla detay arayışı olunduğu kaydedildi.

"KESİN BİLGİ OLMADAN YORUMDA BULUNMAK MANTIKSIZ"

Bakanlık açıklamasında, "Bunun çok ciddi bir olay olduğu açık. Ancak, olay hakkında daha kesin bilgi sahibi olmadan daha fazla yorumda bulunmak mantıksız olur" denildi.

RUS UÇAĞI İKİ F-16 TARAFINDAN DÜŞÜRÜLDÜ

Suriye'nin Bayırbucak bölgesinde, Türkiye sınırı yakınında bir savaş uçağı, Türk hava sahasını ihlal ettiği için Hava Kuvvetleri Komutanlığına bağlı iki F-16 uçağı tarafından vurularak düşürülmüştü.

Genelkurmay Başkanlığı, Türk hava sahasını ihlal eden uçağın beş dakika içinde 10 kez ikaz edildiğini açıklamıştı.

Kaynak: AA / Güncel

Dışişleri Bakanlığı Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Koç Metalurji halka arz hangi bankalarda var? KOÇ METALURJİ ne zaman halka arz nereden, hangi bankadan alınır? BAYHAN NEDEN HAPSE GİRDİ? Bayhan kimi öldürdü? KOTON halka arz sonuçları! Koton halka arz sonuçları açıklandı mı? Koton kağıt halka arz kaç lot verdi? Kalben kimdir? Şarkıcı Kalben kaç yaşında ve nereli? #127908 Kalben'in şarkıları! Memur ve emekli maaşı zammı ne kadar olacak? Temmuz ayında zam yapılacak mı? ALTINAY SAVUNMA TEKNOLOJİLERİ HALKA ARZ: ALTNY katılım endeksine uygun mu? ALTNY halka arz helal mi, caiz mi? Kemal Doğulu kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Kemal Doğulu kaç yaşında, nereli? Kemal Doğulu biyografisi! EMEKLİLERE YÜZDE KAÇ ZAM YAPILACAK? Temmuz ayında emeklilere yüzde kaç zam var, masadaki rakam ne? Anneler günü ilk ne zaman kutlandı? Anneler günü ne zaman ve nerede ortaya çıktı? İşte anneler gününün tarihçesi! Sinan Ateş kimdir? Sinan Ateş kaç yaşında öldürüldü? Sinan Ateş ne zaman ve neden öldürüldü? Suat Özçağdaş kimdir? Halk Tv konuğu Suat Özçağdaş kaç yaşında, nereli? Suat Özçağdaş biyografisi! SURVİVOR İLK DÜELLODA KİM ELENDİ? Survivor'da kim elendi? Yunus Emre mi, Furkan Kızılay mı? Bahadır Erdem kimdir? NOW Çalar Saat konuğu Bahadır Erdem kaç yaşında, nereli? Bahadır Erdem biyografisi! 10 Mayıs okullar açık mı, kapalı mı? Yarın okul var mı? Cuma günü okullar tatil mi? ALTNY kaç lot verir? Altınay Savunma Teknolojileri halka arz kaç lot düşer?
500

Yorumlar (150)

türk2:

türkiye işiti korumak için yaptı ama bu sefer kabak başına patlayacak. terörü savunan devlet haline geldik

25
63
yanıtYanıtla
....:

Her yerde ayni yorumu yapma Turklerin fitratinda varmi teror orgutu desteklemek sende mi onlardansin yoksa boyle bisey diyebiliyorsun

yanıt5
yanıt2
PKK:

valla biz kürtleer ERDOĞAN HIRSI için savaşmayız savaşsakta safımız rusya

8
68
yanıtYanıtla
OZAN KARSLI:

SENİN DOSTLUĞUN NE Kİ DÜŞMANLIĞIN NE OLSU KVT

yanıt15
yanıt0
TÜRK:

YAHU SİZ KÜRTLER ETEKLİ GAVURSUNUZ ZATEN. . . İLAN-A GEREK VARMI? TÜRK DÜŞMANLIĞI SONUNUZ OLACAK. .

yanıt15
yanıt4
türkiye milleti:

senın gıbı les gargaları ancak bızım atıklarımızla yetınır once bır vatanınız olsun sonra konusun kalleşler

yanıt2
yanıt0
at kafası:

la olm siz bu savaş sınunda sağ olacağınızı hala düşünüyormusunuz ezikler ölexeksinizz

yanıt2
yanıt0
...TAŞOVA...:

.....ESADI DESTEKLİYEN CHP VE HDP KINA YAKIN SOL BEYNAMAZLAR... ESADI DESTEKLEDİNİZ TÜRKMENLER ÖLÜYOR ,DHKPC Yİ VE PKK YI DESTEKLEDİNİZ VATAN EVLATLARI ÖLÜYOR.... BUNUN HESABINI VERECEKSİNİZ HAİN KIZILBAŞLAR ,HAİN KROLAR ,HAİN GEZİZEKALİLAR.....

59
10
yanıtYanıtla
TATAR MOĞOL TÜRK''Ü - RUSYA DAĞILACAK:

Rusya fedarasyonunda Moskovanın hemen sağında başkenti Kazan Türk Tataristan Cumhuriyetinden Bering boğazına kadar Sibirya ve Kafkasya dahil bağımsızlığını bekleyen 15 tane fedaral Türk Cumhuriyeti var. . 1) Tataristan. 2) Çuvasistan. 3) Altay. 4) Hakasya. 5) Tuva (Sibirya). 6) Saha Yakutistan. 7) Başkurtistan. 8) Dağıstan. 9) Çeçenistan 10) İnguşetya. 11) Kuzey Osetya. 12) Kabarday 13) Balkar. 14) Karaçay. 15) Kalmukistan. . Türkler Rusyayı paramparça eder. . Türkiyemize ihtiyac duymadan. .

60
4
yanıtYanıtla
Türk_Askeri:

NE DETAY DAHA ARANACAK PIS INGILIZLER: TÜRKIYE BÖLGESINE GIRDI VURULDU OKADAR:

61
3
yanıtYanıtla
Tüm 150 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title