Haberler

    Türk Eczacılar Birliği, 7 Odası Hakkında Soruşturma Açtı

    Güncelleme:

    Rekabet Kurulu, Türk Eczacılar Birliği ile 7 eczacı odası hakkında reçetelerin tek elden dağıtımı iddiasıyla soruşturma açtı.

    Rekabet Kurumunun internet sitesinde yer alan duyuruya göre, Sosyal Güvenlik Kurumu ile Türk Eczacıları Birliği arasında 1 Şubat 2012'de imzalanan "Sosyal Güvenlik Kurumu Kapsamındaki Kişilerin Türk Eczacıları Birliği Üyesi Eczanelerden İlaç Teminine İlişkin Protokol" ve buna bağlı işlemlerle reçetelerin tek elden dağıtımı ve belirlenen sıra-limit dahilinde eczaneler arasında paylaştırılması sağlanarak rekabetin ihlal edildiği iddiası, Ankara 9. İdare Mahkemesinin kararı üzerine yeniden değerlendirildi.

    KURUL, SORUŞTURMA AÇILMASINA KARAR VERDİ

    Yapılan araştırmalar doğrultusunda 19 Şubat 2014'te verilen karar aleyhine açılan dava sonucunda iptal edilen karara ilişkin bilgileri müzakere eden Kurul, Türk Eczacıları Birliği, İzmir 3. Bölge Eczacı Odası, Adana Eczacı Odası, Bursa Eczacı Odası, Adıyaman Eczacı Odası, Antalya Eczacı Odası, Uşak Eczacı Odası ve Giresun Eczacı Odası hakkında soruşturma açılmasına karar verdi.

    YEMEK SEPETİ ELEKTRONİK İLETİŞİM TANITIM PAZARLAMA AŞ'NİN SÖZLÜ SAVUNMA TOPLANTISI 31 MAYIS'TA

    Öte yandan, haklarında soruşturma yürütülen Türk Telekomünikasyon AŞ'nin sözlü savunma toplantısının 25 Mayıs'ta, Yemek Sepeti Elektronik İletişim Tanıtım Pazarlama AŞ'nin sözlü savunma toplantısının ise 31 Mayıs'ta yapılacağı duyuruldu.

    Kaynak: Hürriyet / Ekonomi

    Sosyal Güvenlik Kurumu İzmir Ekonomi Haberler

    Bakmadan Geçme

    Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title