Haberler

Turhal'a Fen Lisesi Müjdesi

Güncelleme:

Turhal Kaymakamı Kadiroğlu, Turhal Fen Lisesinin 2014-2015 eğitim ve öğretim yılında öğrenci alımı yaparak eğitime başlayacağı müjdesini verdi.

Turhal Kaymakamı Yunus Fatih Kadiroğlu, Turhal Fen Lisesi'nin 2014-2015 eğitim ve öğretim yılında öğrenci alımı yaparak eğitime başlayacağı müjdesini verdi.

Tokat'ın Turhal ilçesinde yıllardır özlemi duyulan Fen Lisesi'nin açılması için yapılan girişimler sonuç verdi. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Kaymakam Kadiroğlu, Turhal Fen Lisesi'nin müjdesini vererek "Yıllardır Turhal'ımızın özlem duyduğu ve büyük beklenti içinde olduğu Fen Lisesi'nde mutlu sona ulaştık. Milli Eğitim Bakanlığımızın onayı ile ilçemizde bulunan Şeker Anadolu Öğretmen Lisesi'nin yerine Turhal Şeker Fen Lisesi açılması kararı alınmıştır. Turhal Şeker Fen Lisesi adı altında hizmet verecek olan okulumuz 2014-2015 eğitim ve öğretim yılında eğitime başlayacak. Bu kararın alınmasında emeği geçen Tokat Milletvekillerimiz başta Dr. Şükrü Ayalan olmak üzere, Av. Zeyid Aslan ve Dilek Yüksel'e Turhallılar adına teşekkür ediyorum" dedi.

Turhal Şeker Fen Lisesi'nin açılması aşamasında çaba sarf eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yıldız'a da ayrıca teşekkür eden Kaymakam Kadiroğlu, "Turhal'ımızda özellikle her geçen yıl eğitimin kalitesi ve başarı oranı yükselmekte. Tabii ki bununla birlikte yeni yeni okul binalarımızın yapılması da bu etkenlerinden birisi. Eğitim kalitemize katkı sağlayacağını düşündüğüm Turhal Şeker Fen Lisesi'nin ilçemize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum" diye konuştu. - TOKAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yunus Fatih Kadiroğlu Turhal Tokat Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title