Haberler

Turhal'a En Büyük Hizmet 'Huzur'

Turhal Belediye Başkanı Ali Gözen, "Turhal'a en büyük hizmetimiz huzur oldu" dedi.

Turhal Belediye Başkanı Ali Gözen, " Turhal'a en büyük hizmetimiz huzur oldu" dedi.

Tokat'ın Turhal ilçesinde görev yaptığı dönemleri değerlendiren Başkan Gözen, 9.5 yılı aşkın süredir çok büyük hizmetlerde bulunduklarını ifade ederek, "Burada zaten halkımızın teveccühünden de biz onu anlayabiliyor ve görebiliyoruz. Eksiklerimiz olabilir ama fazlalarımız da var. Biz eksiklikleri de fazlalıkları da kabul ederiz ama fazlalıkların takdir edilmesinden dolayı da mutlu olduğumuzu söylemek isterim" dedi.

Turhal'da huzur ve birlikteliği yakalamanın mutluluğunu hiçbir zaman göz ardı edilmemesini isteyen Başkan Gözen, "Çünkü biz göreve geldiğimiz zaman ki Turhal'ın halini herkes biliyor ama bugünkü halini de herkes biliyor. Herkese dostça davranmaya gayret ediyoruz. Herkese eşit davranmaya gayret ediyoruz. Herkesi sevmeye devam ediyoruz. Hiç kimseye sen farklı ırktansın, farklı görüştesin farklı inançtasın demiyoruz. Herkesi kardeş olarak görmeye devam ediyoruz. Bu yolumuzdan da bir santim dahi ayrılmadan görevimizi yapmaya devam edeceğiz. Buna özellikle ama hassasiyetle Turhal'ın önem vermesini temenni ediyorum. Çünkü insanlar çok yanlış sözler de söyleyebiliyorlar. Çok farklı düşünce yapısına sahipte olabiliyorlar. Ben hassaten hemşehrilerimizden bu huzuru bu güveni bu refahı yakalamışlarsa bizi desteklemeye devam etmelerini istiyorum. Yok, aksi takdirde eskisinden daha kötü diyenler gibi bazı yanlış düşünceli insanlar gibi düşünüyorlar ise o zaman eskiye dönmelerinde hiçbir mahsur yok. Aynı çetecilik, aynı baskıcı zihniyet aynı despot zihniyetlerin devamını istiyor olabilirler. Eğer gönüllerinden böyle geçenlerde varsa buna devam etmelerinde bizim açımızdan hiçbir sakınca yok. Ama biz görevde olduğumuz müddetçe huzurdan, mutluluktan, refahtan, sevgi ve saygıdan asla ve asla ayrılmayacağımızı belirtmek isterim. Turhal'a en büyük hizmetimiz huzur oldu" diye konuştu. - TOKAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ali Gözen Turhal Tokat Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title