Haberler

Tunus Heyeti Vali Yazıcı'yı Ziyaret Etti

Tunus Cumhuriyeti İçişleri Bakanlığı'nda görev yapan 22 mülki idare amirinden oluşan heyet Rize Valisi Ersin Yazıcı'yı ziyaret etti.

Tunus Cumhuriyeti İçişleri Bakanlığı'nda görev yapan 22 mülki idare amirinden oluşan heyet Rize Valisi Ersin Yazıcı'yı ziyaret etti.

İçişleri Bakanlığı Hukuk Müşaviri Ali Yener ve Tunus'un çeşitli şehirlerinde görev yapan kaymakamlar, vali Yazıcı'yı makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.

Rize'deki misafirperverlik ve yapılan özgün projelerden duydukları memnuniyeti ifade eden Tunuslu heyet, Rize'deki çalışmalardan faydalanmak ve iki ülke arasındaki ilişkilerin güçlenmesi adına ziyaretlerini gerçekleştirdiklerini belirtti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Yazıcı ise, Türkiye ve Tunus'un köklü tarihi bağları olan iki ülke olduğunu belirterek, "Tunus bize yabancı değil, biz de Tunus'a yabancı değiliz. Bizler tecrübelerimizi her zaman paylaşmaya hazırız. Tunuslu yöneticilerin bu anlamlı ziyareti bizleri memnun etmiştir. Umarım bu ziyaret iki ülke işbirliği ve iki ülkenin halklarının yakınlaşması için bir vesile olur" dedi. - Rize

Kaynak: AA / Yerel

İçişleri Bakanlığı Ersin Yazıcı Tunus Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title