Haberler

Tunceli'de "Seyyah Ulu Çınarın İzinde" Projesi

Güncelleme:

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın "Seyyah Ulu Çınarın İzinde" projesi kapsamında Tuncelili 368 gencin farklı kentleri gezeceğini bildirdi.

Tunceli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Şefik Kara, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın "Seyyah Ulu Çınarın İzinde" projesi kapsamında Tuncelili 368 gencin farklı kentleri gezeceğini bildirdi.

Kara, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından bu yıl tüm yurtta uygulamaya koyduğu "Seyyah Ulu Çınarın İzinde" projesi kapsamında ülke çapında gençlerin farklı illere düzenlenen gezi programlarıyla farklı kültürleri görüp tanımaları, ülkenin doğal ve tarihi güzelliklerini görmelerinin sağlandığını belirtti.

Proje kapsamında gençlerin belirlen program dahilinde gezilere gönderilmeye devam ettiğini ifade eden Kara, "Projenin Tunceli'deki koordinasyonunu sağlayan il müdürlüğümüz 14-24 yaş grubu gençlerimizi, Mardin, Rize, Antalya, Kastamonu, İzmir ve Bolu gibi illere göndermeye devam ediyor. Gençlerimizin gezilerindeki tüm masrafları il müdürlüğümüz tarafından karşılanıyor. Gezilerde herhangi bir sorun yaşanmaması için sistemli ve planlı çalışarak, gerekli önlemleri alıyoruz" dedi.

Muhabir: Haydar Toprakçı

Yayıncı: Emine Konuk - TUNCELİ

Kaynak: AA / Yerel

Tunceli Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title