Haberler

Tunceli'de Kayak Keyfi

Tunceli Valisi Osman Kaymak ve bazı idareciler ile çok sayıda vatandaş, Ovacık ilçesindeki tesislerde kayak yaptı.

Tunceli Valisi Osman Kaymak ve bazı idareciler ile çok sayıda vatandaş, Ovacık ilçesindeki tesislerde kayak yaptı.

Ovacık'taki kayak tesisinin tanıtılması ve gençlerin kayak sporuna ilgisinin artırılması amacıyla Ovacık Kaymakamlığı ve Belediye Başkanlığı iş birliğinde etkinlik düzenlendi.

Vali Osman Kaymak, Vali Yardımcıları Olgun Öner ve Serdar Arslantaş, İl Emniyet Müdürü Fahrettin Şen ve Ovacık Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu ile vatandaşların katıldığı etkinlik, renkli görüntülere sahne oldu. Etkinlik kapsamında düzenlenen kayak yarışında dereceye girenlere kayak malzemesi hediye edildi.

Eğitmenler eşliğinde kayak yapan Vali Kaymak, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, kayak tesisinin tamamlanması halinde ilçeye büyük gelir sağlayacağını belirtti.

"Biz Ovacık'ta halkımızın mutluluğunu, huzurunu önemsiyoruz" diyen Kaymak, şunları söyledi:

"Geçenlerde Belediye Başkanımıza da söylemiştim, Ovacık'ın yazın gözeleri, kışın da kayak tesisi ilçenin geçimi için yeterli. İlimizdeki, ülkemizdeki barış süreci kalıcı olduğu takdirde gelecekte göreceksiniz inşallah bu bölgeye gerçekten gelir getirecek, huzur getirecek. Biz de bu tesisi bir vesileyle duyurmaya çalışıyoruz. Katkı yapanlara çok teşekkür ediyorum. İnşallah önümüzdeki sene tesis bitecek ve daha teşkilatlı bir şekilde burada kayak yarışmaları, organizasyonları yapacağımızı düşünüyorum. Şimdiden tesisimiz hayırlı olsun. Aldığım bilgilere göre, bölgemizin kar özelliği kayak için çok uygun. Sadece tanıtılması gerekiyor."

Ovacık Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu ise "Bizim buradaki tek amacımız, halkla kurumların birleşmesi, bir arada hareket etmesi. Ovacık, hak ettiği yerde değil, hak ettiği yere gelebilmesi için çaba harcıyoruz. Arkadaşlarımızın söylediği şekliyle Türkiye'nin en iyi amatör pistine sahip bir bölge ve karıyla da gerçekten kayağa çok uygun. Türkiye'deki tüm dostlarımızı buraya davet ediyoruz. Sayın Valimin de desteğiyle burada önümüzdeki yıllarda daha iyi şeyler yapacağımızı düşünüyoruz" diye konuştu.

Kaynak: AA / Yerel

Olgun Öner Tunceli Ovacık Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title