Haberler

Tunceli'de İçme Suyu Sıkıntısı

Tunceli’de mevsimsel kuraklık nedeniyle içme suyu sıkıntısı yaşandığı bildirildi.

Tunceli'de mevsimsel kuraklık nedeniyle içme suyu sıkıntısı yaşandığı bildirildi.

Tunceli Belediye Başkanlığı tarafından sıkıntıya ilişkin yapılan açıklamada, kente içme suyu sağlayan Zağge, Hakis ve Hagü kaynaklarının mevsimsel kuraklık nedeniyle kuruma noktasına geldiği ifade edildi. Pülümür Vadisi'nde bazı işletme ve köylülerin kaçak su kullanmasının da içme suyu sıkıntısını arttırdığının belirtildiği açıklamada, "Belediye olarak kaç su hatlarının bağlantılarını kesmeye başladık. Kaçak su kullanan işletme ve köylülere gerekli uyarılarda bulunuldu. Bu durumun tekrarlanması halinde cezai işlem uygulanacak" denildi.

Belediye, vatandaşların suyu tasarruflu kullanmaları çağrısında da bulundu. - TUNCELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Tunceli Yerel Haberler

500

Yorumlar (3)

ASİ DERSİMLİ:

TUNCELİDE İÇME SUYU SIKINTISI YOK DİYARBAKIRDA MARDİNDE 400 METREDEN SU ÇIKARILIYOR BİR GÜN BİLE MİLYONLUK ŞEHİRLERDE SU KESİLMİYOR. SU KAYNAKLARIN YETER Mİ DEMEDEN ÇÜRÜK ÇARIK HER YERE İMAR DAĞITTIN. PARALAR YENDİ ŞİMDİ DE İŞİ KURAKLIĞA BAĞLA BU CHP''DE OLSA AKP''DE OLSA AYNIYDI TUNCELİ İNSANI YEMEKTEN BAŞKA BİŞEY BİLMİYOR. TUNCELİ İNSANINDA VİZYON YOK. VAR SA YOKSA YEMEK

2
0
yanıtYanıtla
Seranser@hotmail.com:

Bu vizyon işi bdp li belediyeler çok yetersiz..İşi bilmiyorlar..Bayan belediyeden projeden ne anlar? Mimar mı,mühendis mi? Değiller .. Bu eğitim işi kardeşim.Bilgi lazım..bdp liler siyaset yapar ,hizmet ne gezer..Tunceli nin hertarafı su..Munzur,Harçik, Dinar ırmakları şehrin içine akar ,belediye bakar..

yanıt0
yanıt0
Riya:

Tunceli de yer altı ve yer üstü sularla kaplı ,fakat Tunceli halkı susuzluk çekiyor..Bunun nedeni yetersiz , yeteneksiz iş bilmeyen işi gücü siyaset olan ve hizmet veremeyen bdp li Tunceli belediyesidir.Tam on yıldır bdp li belediye yüzünden Tunceli halkı su sıkıntısı yaşıyor.Hiç proje üretmeyen sadece her gün eylem yapan bdp li belediyeye oy verenler düşünsün..Tunceli nin gelişmesinin önünde bir engel olan bdp li belediye derhal istifa etmeli..Üç büyük akarsu Tunceli nin içinden geçiyor.Tunceli de bu bdp li belediye olduğu sürece Tunceli halkı daha çok susuz kalacaktır.Tunceli belediye başkanları ve eş başkanları ya ortaokul ya da lise mezunlarıdır.Ne beklenebilir ki..

1
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title