Haberler

Tuncel'in Fotoğrafını Yaktılar

Güncelleme:

Şehit Yakınları BDP'li Tuncel'in Polise Tokat Atmasına Sert Tepki Gösterdi.

Türkiye Harb Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Adana Şubesi üyeleri, BDP İstanbul Milletvekili Sebahat Tuncel'in polise tokat atmasına tepki göstererek Tuncel'in fotoğrafını yaktı.

Dernek Başkanı Mehmet Ersin Güluçar, dernek bahçesinde düzenlediği basın toplantısında, bahar bayramı kutlamalarını her yıl olduğu gibi bu yıl da bölücü terör örgütünün gövde gösterisine dönüştüren terör yandaşlarının bu kez daha da ileri gittiğini söyledi.

Güluçar, BDP İstanbul Milletvekili Sebahat Tuncel'in Türk Milleti'nin huzur ve güvenliği için canı pahasına görev yapan polise tokat attığını ifade ederek şunları kaydetti:

"Bu tokat, Türk Milletine yapılan bir hakarettir. Askerimiz ve polisimize sıkılan kurşunlardan hiçbir farkı yoktur. Her defasında bölücü terör örgütünü kardeş ilan edenler, açıkça yandaş olduklarını söyleyenler, dün de polisimize tokat atma terbiyesizliğini kendilerinde bulmuşlardır.

Bu tablo bir utanç tablosudur. Bu tablo milletimizin huzurunu bozmak isteyenlerin ihanet tablosudur. Elinde taşlarla güvenlik kuvvetlerimize diş bileyip kadınları ve çocukları kullanıp baş kaldıranlar şunu bilmelidirler ki dökülen şehit ve gazi kanında boğulup Türk milleti ve adaletinin ateşinde yanacaklardır."

Güluçar, izledikleri görüntülerin şehit aileleri ve gazileri derinden üzdüğünü belirterek, "Olayı gerçekleştiren sözde vekil adalet önünde bir an önce hesap verip, geldiği cezaevine gönderilmelidir. Güvenlik kuvvetlerimizin moralini bozmaya çalışan bu çapulcu takımı unutmasın ki kahraman Türk askeri ve Türk polisinin nefesi her zaman enselerinde olacaktır. Yapılan bu hainliği nefretle kınıyoruz" dedi.

Basın açıklamasının ardından dernek üyeleri tarafından BDP İstanbul Milletvekili Sebahat Tuncel'in fotoğrafı yakıldı.

Dernek binasına etkinliğe destek vermeye gelen şehit aileleri ve gaziler de Sebahat Tuncel'i şiddetle kınadıklarını bildirdiler. - ADANA

Kaynak: AA / Güncel

Politika Güncel Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza geçirdi! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza geçirdi! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

İbrahim Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

İbrahim Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

Başrolde yine aynı isim var! Galatasaray ve Fenerbahçe oyuncuları arasında kavga çıktı

Başrolde yine aynı isim var! Galatasaray ve Fenerbahçe oyuncuları arasında kavga çıktı

Bakmadan Geçme

Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri! Galatasaray Fenerbahçe seyirci sayısı kaç? Galatasaray Fenerbahçe tribünlerinde kaç kişi var, kaç bilet satıldı? Bein Sports CANLI izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Galatasaray Fenerbahçe maçını şifresiz veren kanallar! Galatasaray Fenerbahçe maçı nereden izlenir? Cengiz Ünder neden yok, sakat mı? Galatasaray maçında Cengiz Ünder yok mu, yedeklerde mi, niye yok? İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi kimdir? İran Cumhurbaşkanı öldü mü, sağlık durumu nasıl? Kongo'da darbe mi oluyor? SON DURUM! Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nde neler oluyor, darbe mi oldu? Galatasaray Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! (BELLİ OLDU) Galatasaray Fenerbahçe ilk 11'lerde kimler var? Galatasaray Fenerbahçe maçı saat kaçta? Derbi saat 19.00'da mı 20.00'de mi? CANLI maç izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 19 Mayıs günün maçları nereden izlenir? 19-20 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 19-20 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Mourinho Beşiktaş'a mı geliyor? Jose Mourinho Beşiktaş ile anlaştı mı, teknik direktör olacak mı?
Polis olmasa kim bilir neler olurdu! Derbi öncesi Galatasaraylı taraftarlardan Fenerbahçeli kadına tepki

Polis olmasa kim bilir neler olurdu! Derbi öncesi Galatasaraylı taraftarlardan Fenerbahçeli kadına tepki

title