Haberler

Tuncel: "Adana Demirsporumuzu Güzel Günler Bekliyor"

PTT 1.Mavi-lacivertli kulübün 2.Başkanı Mehmet Gökoğlu ve Kulüp Muhasip Üyesi, Hukuk - İdari İşler Sorumlusu Müslüm Susar ile birlikte yeni sezonun kombine biletlerinin tanıtım ve fiyat bilgilendirme toplantısı düzenleyen Başkan Mustafa Tuncel,...

PTT 1. Lig takımlarından Adana Demirspor'un Kulüp Başkanı Mustafa Tuncel, şampiyonluk hedefiyle çıktıkları yolda çok titiz davranıp isabetli isimleri transfer ettiklerini belirterek, "Adana Demirsporumuzu çok güzel günler bekliyor" dedi

Mavi-lacivertli kulübün 2. Başkanı Mehmet Gökoğlu ve Kulüp Muhasip Üyesi, Hukuk - İdari İşler Sorumlusu Müslüm Susar ile birlikte yeni sezonun kombine biletlerinin tanıtım ve fiyat bilgilendirme toplantısı düzenleyen Başkan Mustafa Tuncel, "Genel kurul sonrası ilk etapta teknik direktörlük görevine, herkesin sıcak bakıp uygun gördüğü tecrübeli hocamız Yücel İldiz'i getirdik. Daha sonrasında takımımızın iskeletini bozmamaya son derece özen gösterdik. Teknik Direktörümüzün isteği doğrultusunda transferlerimizi çok titiz bir şeklide gerçekleştirdik" şeklinde konuştu.

Bir takımın şampiyon olmasının o kadar kolay olmadığını, ciddi harcamalar gerektirdiğini, transfer ödemeleri için de bir ödeme planı oluşturduklarının altını çizen Tuncel, "Mehmet Eren ile anlaşarak transferde sona doğru yaklaşıyoruz. Yine teknik direktörümüzün isteği doğrultusunda 3 ya da 4 oyucuyu daha renklerimize bağlayarak hedefimize koşacağız. Bu isimlerde de çok titiz hareket ediyoruz. Adana Demirsporumuzu çok güzel günler bekliyor. El ele vererek o günleri hep beraber yaşayacağız" dedi.

Yeni sezonun kombine bilet fiyatlarını açıklayan Adana Demirspor Kulübü Başkanı Tuncel, "Türkiye genelinde büyüklüğünün hiç tartışılamayacağı taraftarlarımızın kombine biletlerimize büyük destek vereceğinden eminiz. Satacağımız kombine biletlerimiz, taraftarımızın takımlarına ne kadar destek verdiğinin de göstergesi olacak. Kombinelerden elde edeceğimiz geliri biz çok önemsiyoruz. Kombine satışlarımıza taraftarlarımızın ciddi anlamda destek vermesi şampiyonluk yolunda bizleri daha çok heyecanlandıracaktır" diye konuştu.

Adana Demirspor Kulübü Muhasip Üyesi ve Hukuk-İdari İşler Sorumlusu Müslüm Susar da taraftarlarımızın kombine satışlarında gerekli hassasiyeti göstereceğinden son derece emin olduklarını bildirdi.

Kombine bilet fiyatları şöyle:

"Protokol: 2.500 TL, Kapalı A Üst-B Üst: 300 TL, Kapalı C Alt-D Alt: 250 TL, Maraton: 200 TL, Kale Arkaları: 100 TL."

Adana Demirspor'un kombine biletleri, kulübün Sular mevkisinde bulunan idari binasından satışa sunulacak. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Adana Demirspor Mustafa Tuncel Mehmet Gökoğlu Müslüm Susar Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak? Yurtiçi Kargo hafta sonu açık mı? Yurtiçi Kargo hafta sonu dağıtım yapıyor mu, çalışıyor mu 2024? İNTEGRAL Müfredattan kaldırılacak mı? 12. Sınıf konusu integral kaldırıldı mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title