Haberler

Tunç ve Yelkenci Bartınspor ile Kahvaltıda Buluştu

Bartınspor Yönetim Kurulu üyelerinin düzenlediği kahvaltı programına AK Parti Bartın Milletvekili Adayları Yılmaz Tunç ve Mustafa Yelkenci de katıldı.

Bartın spor Yönetim Kurulu üyelerinin düzenlediği kahvaltı programına AK Parti Bartın Milletvekili Adayları Yılmaz Tunç ve Mustafa Yelkenci de katıldı.

Bartın spor Yönetim Kurulu Üyelerinin düzenlediği kahvaltı programında konuşan AK Parti Bartın Milletvekili Adayı Yılmaz Tunç, geçmişte başarıdan başarıya koşmuş ve tarihte sayısız zaferlere imza atmış olan Bartın spor'la gurur ve sevinç duyduklarını belirterek, Bartın spor'u her zaman desteklediklerini ve desteklemeye devam edeceklerini söyledi.

Milletvekili Tunç, toplantıda yaptığı açıklamada, Bartın'da her alanda olduğu gibi spor alanında da özellikle son 2 yılda çok önemli yatırımlar yaptıklarını belirterek, son 2 yıl içerisinde Bartın'a gençlik ve spor alanında 18 milyon 775 bin lira tutarında yatırım gerçekleştirdiklerini söyledi.

"BARTINSPOR'A KALICI ESERLER KAZANDIRDIK"

Milletvekili Tunç, Bartın Kapalı Yüzme Havuzu inşaatının yüzde 70 seviyesinde olduğunu 2015 yılı içerisinde hizmete açılacağını söyledi. Yüzme Havuzu inşaatının hemen yanında da yapımına üç ay önce başlanan ve içerisinde 8 ayrı branşta spor yapılabilecek salon bulunan Bartın Merkez Sporcu Fabrikasının inşaatının da yüzde 50 seviyesine geldiğini belirten Milletvekili Tunç, Amasra Spor Salonu, Bartın Gençlik Merkezi, Ömertepesi Futbol Sahası, Ulus, Kurucaşile, Amasra, Kozcağız, Kumluca, Abdipaşa futbol sahaları, aydınlatma ve tribün yapımlarını tamamladıklarını söyledi. Bartın Stadyumunun doğal çim zemin ıslahını da yaptıklarını belirten Milletvekili Tunç, ayrıca Milli Eğitim Bakanlığı bütçesinden sağladıkları ödeneklerle Kurucaşile lisesi, Abdipaşa lisesi ve Akcamescit ortaokuluna kapalı spor salonları inşa ettiklerini belirtti.

TUNÇ VE YELKENCİYE 74 NUMARALI FORMA

Kendisi için Bartın'ın ve Bartınspor'un bir sevda olduğunu ifade eden Bartınspor yönetim kurulu başkanı. Mehmet Somaklı; "Bartınspor'u yalnız bırakmayarak her zaman yanında olan, Milletvekili Yılmaz Tunç'a desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi. Somaklı, Yılmaz Tunç ve Mustafa Yelkenci'ye 74 numaralı Bartınspor forması hediye etti. - BARTIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Yelkenci Yılmaz Tunç Ak Parti Bartın Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Gelinim Mutfakta CANLI İZLE #128112 26 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 26 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title