Haberler

Tuna, Saha Komiserleri Derneği'ni Ziyaret Etti

Mersin’in merkez ilçe Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, Saha Komiserleri Derneği Mersin Şubesi’ni ziyaret etti.

Mersin'in merkez ilçe Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, Saha Komiserleri Derneği Mersin Şubesi'ni ziyaret etti. Ziyarette Başkan Tuna'ya desteklerinden dolayı plaket verildi.

Tevfik Sırrı Gür Stadyumu'nda bulunan Derneği ziyaret eden Tuna, saha komiserlerinin sorunlarını dinledi. Ziyarette konuşan Saha Komiserleri Derneği Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Öncel, zor şartlarda çalışmalarını sürdürdüklerini ifade ederek, "Ziyaretten dolayı Başkanımıza teşekkür ediyorum. Futbol Saha Komiserleri Derneği 2000 yılında dernekleşen, bugün Türkiye'de 64 ilde şubesi olan genel merkezi Ankara'da olan bir dernek. Futbol Federasyonumuzda gerek müsabaka talimatlarında gerekse de disiplin talimatlarında saha komiserlerinden müsabakalarda görevlendirilmiş kişiler olarak bahsediyor ama bu hakem, gözlemci ve temsilciler Futbol Federasyonundan güzel bir pay alırken, saha komiserleri neredeyse bu pastanın kutusunun sahibi. Bizi ekonomik olarak resmen devre dışı etmişler. Biz toplantılarda bunları söylüyoruz. Ama sadece bizim sırtımızı sıvazlıyorlar. İşte bizim derneğin yeri çok kötü bir yer. Biz buradan da memnunuz. Ancak Tevfik Sırrı Gür Stadyumu önümüzdeki günlerde yıkılacak. O zamanda biz sıkıntı yaşayacağız. Bizim bir isteğimiz var. Sizi bir belediye başkanı olarak değil sizi bir büyüğümüz, bir dost olarak davet ettik. Hepimizin gönlünde sizin ayrı yeriniz var. Eğer bize bir yer tahsisi yapılırsa çok iyi olur. Tabi bu olumlu yada olumsuz olabilir. Sizin bizim gönlümüzdeki yeriniz çok farklı. Her zaman gönlümüzde kalacaksınız. Desteklerinizden dolayı teşekkür ediyoruz" dedi.

Başkan Hamit Tuna ise saha komiserleriyle birlikte olmaktan mutluluk duyduğunu kaydederek, "Hakikaten kendi hallerini anlattılar. Çok olumsuz şartlarda futbolun gelişmesi için, futbol sahalarında herhangi bir olumsuz olay olmaması için mücadele eden arkadaşlarımız. Futbol emektarları. Yer anlamında hakikaten kötü bir yerde görevlerini sürdürmeye çalışıyorlar. Bizden de yer talep ettiler. Tevfik Sırrı Gür Stadyumu'nun yıkılması bu dostlarımızı mağdur edecek. Bizde bakacağız. Ulaşım kolaylığı olan bir yere bakacağız. Eğer uygun bulurlarsa bu dostlarımıza bir yer vermenin gayreti içinde olacağız. İnşallah bu arkadaşlarımızı bir yerde barındırmanın yoluna gideceğiz. Davetten dolayı da büyük şeref duydum. Bölgenin her anlamda gelişmesi özellikle sosyal anlamında gelişmesi için herkesin spor yapması gerekir. Spor insanları farklı, disiplinli, kuralcı kılar. Dolayısıyla bizde her katmada ki insanların spor yapmasına vesile olması yanı sıra spor adamlarının da desteklenmesinden yanayız" şeklinde konuştu.

Ziyaretin sonunda Başkan Tuna'ya desteklerinden dolayı plaket verildi. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Öncel Hamit Tuna Toroslar Mersin Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title