Haberler

AK Partili Vekilin Kardeşi Tümgeneral, Akar'a Bildiriyi İmzalatmaya Çalışmış

Güncelleme:

Darbeyi yöneten ve organize eden isimlerin başında geldiği belirtilen Tümgeneral Mehmet Dişli'nin, Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar'a 'oyun' oynadığı iddia ediliyor.

Genelkurmay Başkanlığı Stratejik Dönüşüm Dairesi Başkanı Tümgeneral Mehmet Dişli'nin darbe karşıtı görünerek, Genelkurmay Başkanı Org. Hulusi Akar'a oyun oynayarak, bildiriyi imzalamaya ikna etmeye çalıştığı ortaya atıldı.

"KENDİSİNİ TUTUKLATMIŞ GİBİ GÖSTERDİ"

Habertürk Ankara Temsilcisi Alican Türkoğlu'nun haberine göre, tutuklanan Mehmet Dişli'nin, 15 Temmuz günü boyunca karargahta olduğu, kendisini tutuklanmış gibi gösterdiğini, ellerinin kelepçeli olduğu belirlendi.

"KOMUTAN DİRENMEYELİM, NE OLUR İMZALAYIN"

O esnada darbe karşıtı olarak gibi görünen Dişli'nin, Akar'a, "Komutan direnmeyelim, ne olur imzalayın" diyerek ikna etmeye çalıştığı da ifade edildi.

Tümgeneral Mehmet Dişli, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Şaban Dişli'nin kardeşi.

HULUSİ AKAR'IN YANINDAKİ İSİM OLARAK GÜNDEME GELMİŞTİ

Tümgeneral Dişli'nin, Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar'ın Akıncı Üssü'ne düzenlenen operasyonla kurtarıldıktan sonra Çankaya Köşkü'ne helikopterle geldiğinde yanındaki isim olduğu gündeme gelmişti.

İlgili Haberler
Kaynak: Haberler.com / Güncel

Hulusi Akar Habertürk Türkoğlu Politika Güncel Haberler

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

Bakmadan Geçme

Evde bakım maaşı yatan iller Mayıs 2024! 20 Mayıs resmi tatil mi? 20 Mayıs okullar ve iş yerleri tatil mi? #128197 14 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 14 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 14 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Sözleşmeli öğretmenlik yeni mülakat puan dağılımı ne 2024? 14 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 14 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 14 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 14 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 14 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 14 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Aston Villa Liverpool maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) A.Villa Liverpool maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 14 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 14 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680
CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

500

Yorumlar (5)

Halk ayvayı yedi:

Akp bunu kurtarır da halkı Akp den kim kurtaracak.

50
35
yanıtYanıtla
Analiz:

Hulusi de de darp filan yok. Bir de göğe çıkarıyorlar tırsığı.

38
35
yanıtYanıtla
Hainden ve cahilden uzak dur:

AKP iktidarı bunlara ne istedilerse verdi, beraber bu yollarda yürüdüler, Ergenekon ve balyoz davalarındaki sahte belgelerle değerli komutanlarımızı ordudan uzaklaştırdılar, şimdi aynı iktidar demokrasi kahramanlığına soyunuyor.

27
26
yanıtYanıtla
analiz:

hulisi akarda bu işin icin de salak olmayın

24
21
yanıtYanıtla
insan:

Hayin mehmet dişli yide asacaksınız deyilmi ?

24
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title