Haberler

Tüfenkci; "Tabanımızı Gözardı Edemeyiz"

AK Parti Malatya Milletvekili Av. Bülent Tüfenkci, mahalle toplantıları ile vatandaşlarla bir araya geliyor.

AK Parti Malatya Milletvekili Av. Bülent Tüfenkci, mahalle toplantıları ile vatandaşlarla bir araya geliyor.

Tüfenkci, AK Parti Battalgazi İlçe Teşkilatı'nın organize ettiği program kapsamında Battalgazi ilçesine bağlı Haciabdi Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi. Yoğun bir katılımın olduğu toplantıda ülke gündemine dair mahallelinin fikirlerine başvurulduğu toplantılarda Battalgazi Belediye Başkan Yardımcıları ve Belediye Meclis Üyeleri de hazır bulunarak mahalleli ile hizmetler hakkında vatandaşların sorunlarını dinliyor.

Milletvekili Tüfenkci, konuşmasında artan terör olaylarına ve koalisyon görüşmelerine değinerek, "Ülke ve millet menfaati her çizginin üzerindedir" dedi.

AK Parti'nin 8 Haziran'dan bugüne ortak akıl ile hareket ettiğine dikkat çeken Tüfenkci, "Bizler 7 Haziran'dan sonra toplumunun tüm kesimleri ile fikir ve eylem birliği içerisinde hareket ederek yol haritası oluşturmanın gayreti içerisinde olduk. Kırmızı çizgimiz, önceliğimiz her daim milletimizin ve teşkilatlarımın görüşleri ile şekillendi. Bugün ise Türkiye'yi bir istikrarsızlık ve yönetilememezlik atmosferine sokmadan ciddi ve şeffaf bir şekilde hükümet kurma sürecini yürütüyoruz. Vatandaşlarımız bize tekrar seçime gidin diye oy vermedi. Sorumluluğumuzu ve yetkimizi sonuna kadar kullanarak bu süreci yürüteceğiz. Ancak tabanımızın ve teşkilatlarımızın görüşünü, isteğini de hiç bir zaman göz ardı edemeyiz. Bugün Haciabdi Mahallesi'nde siz kardeşlerimizin CHP veya MHP ile koalisyon mu yoksa tekrar bir seçim mi olsun noktasında görüşünüz ne ise bizim de görüşümüz odur.

7 Haziran seçimin seçmenimizin yüzde 41 gibi büyük bir kısmı sandıkta AK Parti'den yana tercihte bulunduysa bunun siyaset ve yönetimde bir karşılığı olmalı. Bizler vatandaşlarımızın AK Parti'ye sunduğu bu desteği karşılıksız bırakacak bir koalisyonda olmayacağımızı herkesin bilmesi lazım. Bunun aksi tabanımıza saygısızlık olur" dedi.

Tüfenkci, AK Parti'nin tek başına iktidara gelememesini fırsat bilenlerin 7 Haziran sonrası harekete geçtiğine dikkat çekti. Tüfenkci, terör olaylarına ve çözüm sürecine de değinerek, "Bizler en başından beri analar ağlamasın, fidanlarımız şehit olmasın diye elimizi taşın altına koyduk. Bütün gayretimiz ve çalışmalarımız terör örgütünün silahı bırakarak, Türkiye sınırlarından çekilmesi noktasında oldu. Bu konudaki samimi yaklaşımımız, adımlarımız muhalefet tarafından çok sert ve haksız eleştiriler ile karşılansa da son yıllardaki çatışmasızlık ortamı ile çok ciddi bir normalleşme ve gelişim yaşadık. Bunun kıymetini bilmeyenler er geç hesap verecektir. Bugün ise AK Parti'nin tek başına iktidara gelmemesini fırsat bilen hainler düğmeye bastılar. Bu hainlerin siyasi uzantıları HDP ise aldığı yüzde 13 oyu teröre peşkeş çekerek siyasi sonunu hazırlıyor" ifadelerini kullandı.

Konuşmalar sonrası soru cevap kısmına geçilerek vatandaşların talepleri ve görüşleri alındıktan sonra toplantı sona erdi.

AK Parti Haciabdi Mahalle Başkanı Cumali Meşe'nin organize ettiği toplantıya Milletvekili Bülent Tüfenkci'nin yanı sıra Battalgazi Belediye Başkan Yardımcısı Abdulvahap Şerefhanlı, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Nadir Çalık, İl Yönetim Kurulu Üyelerinden Necmettin Karakaş ve Murat Bozdağ, AK Parti Battalgazi Gençlik Kolları Başkanı Burak Ergöç ve Belediye Meclis Üyesi Abuzer Altın katıldı. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bülent Tüfenkci Battalgazi Ak Parti Malatya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki!
title