Haberler

Tübitak Bilim Olimpiyatları'nda Başarı Gösteren Öğrenciler, Gülay'ı Ziyaret Etti

20.Ulusal Türkiye Bilimsel ve Teknik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) Bilim Olimpiyatları'nda ilköğretim matematik alanında 3 bronz ve ortaöğretim matematik alanında bir gümüş madalya kazanan Özel Toros Akdeniz Koleji öğrencileri, Milli Eğitim Müdürü...

20. Ulusal Türkiye Bilimsel ve Teknik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) Bilim Olimpiyatları'nda ilköğretim matematik alanında 3 bronz ve ortaöğretim matematik alanında bir gümüş madalya kazanan Özel Toros Akdeniz Koleji öğrencileri, Milli Eğitim Müdürü Osman Nuri Gülay'ı ziyaret etti.

Ziyarette, Özel Toros Eğitim Kurumları Genel Müdürü Yücel Bozkurt, Milli Eğitim Müdürü Osman Nuri Gülay'a 20. Ulusal TÜBİTAK Bilim Olimpiyatları'nda hakkında bilgi verdi. Bozkurt, Ulusal Bilim Olimpiyatları'na her okulun matematik alanında başarılı öğrencilerinin katılabildiğini belirterek, öğrencilerin 6 bin kişi arasında büyük başarı gösterdiklerine dikkati çekti.

İl Milli Eğitim Müdürü Osman Nuri Gülay da, olimpiyatlarda başarı gösteren İbrahim Aşık, Enes Faruk Çona, Mehmet Ali Şimşek ve Hakan Özen'i kutladı. Öğrencilerle bir süre sohbet eden Gülay, bu tür yarışmaların öğrencileri gelecekteki daha büyük başarılara hazırladığının altını çizdi.

Muhabir: Volkan Poliçe

Yayıncı: Güç Gönel - ANTALYA

Kaynak: AA / Yerel

Osman Nuri Gülay Akdeniz Türkiye Tübitak Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title