Haberler

Tü 2. Halkla İlişkiler Mezunlar Günü" Etkinliği Düzenlendi

"Trakya Üniversitesi (TÜ) 2. Halkla İlişkiler Mezunlar Günü" etkinliği düzenlendi.

"Trakya Üniversitesi (TÜ) 2. Halkla İlişkiler Mezunlar Günü" etkinliği düzenlendi.

Üniversitenin Ayşekadın yerleşkesindeki Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu bahçesinde düzenlenen etkinliğe mezunlar aileleriyle geldi.

Müdür Yardımcısı ve Öğretim Görevlisi Selçuk Duranlar burada yaptığı konuşmada, etkinliğin gelenekselleştiğini söyledi.

Mezunların şu anki öğrencilere sektörde karşılaştıkları sorunları anlattığını belirten Duranlar, "Sizlerin arasından çıkıp tecrübelerini paylaşacak olan mezun arkadaşlar nelere dikkat edecekleri hususunda şu an ki öğrencilere yol göstereceklerdir. Onların düşüncelerini bizde merak ediyoruz. Biz de nelere dikkat edeceğimizi mezunlarla olan diyaloğumuzda daha iyi öğreneceğiz" dedi.

Mezunlar adına söz alan 2003 yılı mezunu Muhammed Çakar ise halkla ilişkiler eğitiminin iş ve siyasal yaşamına katkı sağladığını ifade etti.

Halkla ilişkiler okumanın bir ayrıcalık olduğunu anlatan Çakar, "Siyasal yaşamda halkla ilişkiler mezunu olduğum için iletişimle ilgili görevleri kolaylıkla alıyorum. Samsun'da hediyelik eşya dükkanım var. Orada da tüm Karadeniz'de olmayan eşyaları satıyorum. İletişim ve halkla ilişkiler eğitimi bana büyük katkı sağlıyor" diye konuştu.

Konuşmaların ardından mezunlar günü için yapılan lokmalar dağıtıldı. - Edirne

Kaynak: AA / Yerel

Trakya Üniversitesi Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title