Haberler

Ttnet İnterneti Spor Klüplerinin Renkleriyle Bağlayacak

Ttnet, Spor Kulüplerinin Taraftarlarına Kartalnet, Fenernet, Gsnet, ve Trabzonnet Hatlarından Bağlanabilecekleri Özel İnternet Hizmeti Sunacak.

TTNET, spor kulüplerinin taraftarlarına KartalNET,FenerNET,GSNET ve TrabzonNET hatlarından bağlanabilecekleri özel internet hizmeti sunacağını açıkladı.Projeyle hem futbol klüplerinin hem de taraftarların kazanması hedefleniyor.

TTNET'in spor kulüpleri taraftarlarına yönelik hayata geçirdiği proje, Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım'ın yanı sıra Beşiktaş Jimnastik Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Adnan Polat ve Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener ve TTNET Genel Müdür Tahsin Yılmaz'ın katıldığı basın toplantısıyla tanıtıldı.

Basın toplantısında projeyi anlatan TTNET Genel Müdürü Tahsin Yılmaz, bugüne kadar spora verilen desteği, gelir paylaşım modeli ortaklığına dayanan proje ile bir adım öteye taşıdıklarını söyledi. Yılmaz, iki yıldır yürüttükleri Türk Futbol Milli Takımları Ana Sponsorluğu'nun ardından, bu projeyle futbola verdikleri desteği sürdürdüklerini ifade etti. Futbol kulüplerine yeni bir gelir modeli yaratarak kulüplerin küresel rekabet ortamında gelir kaynaklarının artırılmasına katkı sağladıklarını belirten Yılmaz, "Türk futbolunun gelişimine önemli ölçüde katkı sağlayacağına inançla hayata geçirdiğimiz bu proje, taraftarlara da ayrıcalıklı fırsatlar sunacak" dedi.

-"TARAFTARLAR KENDİ TAKIM RENKLERİYLE İNTERNETE BAĞLANACAKLAR"-

TTNET Genel Müdürü Yılmaz, taraftarların kendi kulüplerinin adına KartalNET, FenerNET, GSNET, TrabzonNET internet paketlerini alabileceğini belirterek, böylece taraftarların hem kendi takımlarının renklerinde internete bağlanacaklarını, hem de taraftarı oldukları takımların başarılarına katkı sağlayabileceğini kaydetti. Yılmaz, aynı zamanda, bu projenin kulüplerin gelir kaynaklarının artırılmasına da imkan vereceğini söyledi.

Taraftarların bu paketlerle takımlarının kuruluş yılları kadar aylık hediye WiFi (kablosuz internet) dakikalarına kavuşacaklarını açılayan Yılmaz, "KartalNET aboneleri 1903 dakika; FenerNET aboneleri 1907 dakika; GSNET aboneleri 1905 dakika; TrabzonNET aboneleri ise 1967 dakika hediye WiFi'a ücretsiz sahip olacaklar ve ilerleyen dönemlerde daha da çeşitlendirilecek" diye konuştu.

-"2023 YILINDA 70 MİLYONDAN FAZLA KİŞİ BİLGİSAYAR OKURYAZARI OLACAK"-

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım konuşmasında, bilgi toplumu hedeflerinii 2003 yılında açıklarken Türkiye'de genişbant internet olmadığını belirterek, bu gün bu hizmeti veren küresel şirketler arasında TTNET'in dünyada 10. sıraya yükselmiş olduğunu ve internet erişiminde 2010 yılında yaklaşık 33 milyon kişinin hızlı internete ulaşır hale geldiğini söyledi. Yıldırım, bilgi toplumu hedeflerinin 2013 yılında 50 milyon, 2023 yılına ise 70 milyondan fazla vatandaşımızın bilgisayar okuryazarı olacağını belirterek, internet gücünün dünya gündemini de meşgul ettiğini belirtti.

-"TAMAMEN KAZAN KAZAN ESASINA DAYALI NET BİR İŞ"-

İnternetin, şeffaflığın, hesap verilirliğin nasıl sonuçlar doğuracağını ölçen, tartan bir yaşam tarzı oluşturduğunu söyleyen Bakan Yıldırım şöyle konuştu:

"Bu projeyi çok önemsiyorum çünkü bilgi toplumu hedefimize daha hızlı ulaşmak için fırsat veriyor.Dört büyük takımın taraftarları hem takımlarına destek olacaklar hem de internet kullanımı yaygınlaşacak. Bu tamamen kazan kazan esasına dayalı net bir iş. TTNET'in bunu bütün takımlarına yaygınlaştıracağına inanıyorum".Bakan Yıldırım, internet altyapısını geliştirirken bölgesel gelişmişlik farkı olmamasına çok önem verdiklerini söyleyerek, bunun için fiber optik kabloların erişemediği yerlere uydu aracılığıyla genişbant internet götürdüklerini kaydetti.

Dört Büyük Spor Kulübünün başkanları da yaptıkları konuşmada, spor kulüpleri olarak bu projede yer almaktan mutluluk duyduklarını ifade ederek, taraftarlarına kullandıkları internetin KartalNET, FenerNET, GSNET, TrabzonNET olması çağrısında bulundular.

-İNTERNET PAKETLERİ HAKKINDA-

Toplantıda verilen bilgilere göre, TTNET'in tüm bağlantı seçeneklerini içeren ADSL, VDSL ve İşyerim paketlerinde geçerli olacak taraftar paketlerinden; TTNET ADSL, VDSL, İşyerim paketlerine yeni abone olan müşterilerle, sahip olduğu taahhütsüz paketleri taahhütlüye çeviren veya taahhütlü paketlerini bir üst pakete taşıyan mevcut TTNET aboneleri faydalanabilecek. Taraftarlar internet paketlerine, Türk Telekom Ofisleri ve TTNET Satış Noktaları, PTT'ler ile TTNET internet sitesinden ve Kartal Yuvası, Fenerium, GS Store ve TS Club'lardan da ulaşılabilecek.(ANKA)

(AYN/ÖZK)

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İran'daki helikopter kazası nedeniyle 1 günlük milli yas ilan ediyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İran'daki helikopter kazası nedeniyle 1 günlük milli yas ilan ediyoruz

Bakmadan Geçme

Astrolog şampiyonluk tahminleri 2024! Astrologlar Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak diyor? Milli yasta bankalar açık mı? 21 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? X çöktü mü, Twitter çöktü mü, sorun mu var, problem ne? 21 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 21 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 21 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 21 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 21 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 21 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 21 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 21 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Cüneyd öldü mü, intihar mı etti? Kızıl Goncalar Cüneyd diziden ayrıldı mı? 21 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 21 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title