Haberler

Tsyd Ankara Şubesi'nin Yeni Başkanı Kerem Öncel

Türkiye Spor Yazarları Derneği Ankara Şubesinin Olağan Genel Kurulu Ankara’da ikinci kez gerçekleştirilenken genel kurul sonrasında Kerem Öncel başkanlığa seçildi.

Türkiye Spor Yazarları Derneği Ankara Şubesinin Olağan Genel Kurulu Ankara'da ikinci kez gerçekleştirilenken genel kurul sonrasında Kerem Öncel başkanlığa seçildi.

Umut Çevik ve Kerem Öncel'in aday olduğu seçimde 153 oy kullanıldı. Kerem Öncel 79, Umut Çevik 71 oy aldı. 3 oy da geçersiz sayıldı. Seçim sonucuna göre Kerem Öncel TSYD Ankara Şubesi'nin yeni başkanı seçildi. Yeni yönetimde Kayserili üyelerden Canan Bayram ile Metiner Erdem görev aldı. 7 Kayserili üye de TSYD Genel merkezinde seçimi için delege oldu.

Ankara Şubesi tesislerindeki genel kurula Kayseri'den 9 üye katıldı. Başkanlığa seçilen Kerem Öncel'in listesinde yer alan Canan Bayram ve Metiner Erdem Kayseri adına yönetim kurulu üyesi seçildi. Genel merkez delege listesinde Kayseri'den Salih Balcı, Veli Altınkaya, Osman Koca gibi isimlerin yanı sıra 4 üye daha görev aldı. Yönetim kuruluna seçilen Canan Bayram ile Metiner Erdem'de doğal delege olarak, genel merkez seçimlerinde oy kullanacak. TSYD Ankara Şubesi Yüksek Danışma Kurulunda ise, Kayseri'den Mahmut Sabah ile Mehmet Kiracıoğlu'da görev aldı. Canan Bayram, bir önceki seçim de de Ankara Şubesi yönetiminde görev yapıyordu. Böylece üçüncü kez yönetim kuruluna girmiş oldu. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Umut Çevik Kayseri Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title