Haberler

TRT ile Afad Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı

TRT ile Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) arasında imzalanan iş birliği protokolü kapsamında, AFAD'ın Suriyeli sığınmacılara yönelik gerçekleştirdiği çalışmalar, TRT World aracılığı ile uluslararası alanda tanıtılacak.

TRT ile Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) arasında imzalanan iş birliği protokolü kapsamında, AFAD'ın Suriyeli sığınmacılara yönelik gerçekleştirdiği çalışmalar, TRT World aracılığı ile uluslararası alanda tanıtılacak.

TRT Genel Müdürlüğündeki iş birliği protokolü imza törenine, Genel Müdür Şenol Göka, AFAD Başkanvekili Mehmet Halis Bilden ve diğer yetkililer katıldı.

Göka, protokolün bundan sonra yapılacak çalışmalara güzel yol açması temennisinde bulunarak, AFAD ile bundan önceki süreçte de sıkı bir çalışma temposu içerisinde olduklarını belirtti.

Yayınladıkları haberler ve programlarla AFAD'ın çalışmalarını yansıtmaya gayret gösterdiklerini anlatan Göka, "Bu çalışmayı biraz daha detaylandıralım ve bir protokol eşliğinde bundan sonra yapılacakları, olaşan yardımları daha düzenli hale getirelim diye davet ettik sayın Bilden'i. Daha önceki görüşmelerimizde de böyle bir protokolün yararlı olacağını düşündük. İnşallah bu protokolün sağladığı imkanlarla hem çeşitli kurumları çalışmalarımıza dahil edebileceğiz hem de özellikle mültecilerle ilgili çalışmaları daha detaylı bir şekilde bütün dünyaya duyurabileceğiz." ifadesini kullandı.

"Çalışmalarımızı, TRT aracılığıyla dünyaya duyuracağız"

Bilden ise TRT'nin her alanda AFAD'ın yanında olduğunu belirterek, bu protokol ile bundan sonra yapılacak çalışmaların daha düzenli, disiplinli ve ölçülebilir bir noktaya taşınacağının altını çizdi.

Tüm çalışmalarında TRT ile sürekli temas halinde olacaklarını dile getiren Bilden, "Yaklaşık 6 yıldır, Cumhurbaşkanımızın açık kapı politikasıyla 3 milyon civarında mülteciye ev sahipliği yapıyoruz. Ülke olarak, tüm kurumlarımızla, halkımızla mazlumların yanındayız ama bunun dünyada görünürlüğünün çok iyi olduğunu söyleyemem. Bundan sonra inşallah TRT'mizin bu anlamda bir sorumluluk alacak. Bu yöndeki çalışmaların tüm dünyaya duyurmamız gerektiğini düşünüyorum." ifadesini kullandı.

Konuşmaların ardından, TRT ile AFAD arasında iş birliği protokolü imzalandı.

Kaynak: AA / Güncel

Politika Güncel Haberler

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

Bakmadan Geçme

14 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 14 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 14 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Sözleşmeli öğretmenlik yeni mülakat puan dağılımı ne 2024? 14 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 14 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 14 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 14 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 14 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 14 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Aston Villa Liverpool maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) A.Villa Liverpool maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 14 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 14 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 Barcelona Real Sociedad maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Barcelona R.Sociedad maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Barcelona Real Sociedad maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona R.Sociedad maçı kaç kaç, canlı maç skoru!
İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title