Haberler

    Tres Ensemble "Seçkiler"

    LERNA BALOĞLU, sopranoHALUK ONAT AKBULUT, gitarIŞIL GİRAY, piyanoTres Ensemble; konservatuarda müzik eğitimi almış, yaşamlarını halen klasik müzik sanatçısı olarak devam ettirmekte olan mezzosoprano Lerna Baloğlu Akbulut, gitarist Haluk Onat Akbulut ve piyanist Işıl Giray tarafından 2015...

    LERNA BALOĞLU, soprano

    HALUK ONAT AKBULUT, gitar

    IŞIL GİRAY, piyano

    Tres Ensemble; konservatuarda müzik eğitimi almış, yaşamlarını halen klasik müzik sanatçısı olarak devam ettirmekte olan mezzosoprano Lerna Baloğlu Akbulut, gitarist Haluk Onat Akbulut ve piyanist Işıl Giray tarafından 2015 yılında İstanbul'da kurulmuştur. Alanlarında başarılı bu üç genç sanatçının kurduğu Tres Ensemble, klasik müzik eserlerinin; şan,piyano ve gitar üçlüsü olarak kendi uyarlamalarıyla bir araya getirildiği Türkiye'deki ilk grup olma özelliğini taşımakla birlikte, yurtiçinde ve yurtdışında verdiği konserlerle kısa zamanda klasik müziğin aranan gruplarından biri oldu. Konser repertuarlarında solo enstrüman, vocal ve oda müziği  eserlerini kendilerine has bir yorumla seslendiren grup, çeşitli konser konseptleri ile kendi çalışmalarını sergilemeyi ve klasik müziği halka tanıtıp sevdirmeyi amaçlamaktadır.

    Grup İstanbul Leyla Gencer Opera ve Sanat Merkezi, İzmir Olten Konzerthaus, Kapadokya Argos in Cappadocia /Bezirhane, Ayvalık AIMA'da konserler vermiştir.

    Tres Ensemble'dan "Seçkiler" ProjesiTres Ensemble bu kez "Seçkiler" projesi ile karşınızda. Klasik müziğin en tanınmış ve sevilen eserlerinden seçkiler sunan grubun repertuarında, ağırlıklı olarak romantik dönem bestecileri bulunmaktadır. Kimi zaman romantik, kimi zaman neşeli ezgilerin yer aldığı eserler; solo, duo ve trio şeklinde yorumlanacaktır.

    Konser Programı:

    C. Franck I  Danse Lante

    L. Brouwer I  Un Dia de Noviembre

    C. Saint-Saens I "Samson ve Dalila"operasından Dalila'nın aryası

    "Mon coeur s'ouvre a ta voix"

    D. Reis I Se Ela Perguntar

    C. Debussy I Suite Bergamasque "Clair de Lune"

    G. Verdi I "Il Trovatore" operasından Azucena'nın aryası

    "Stride La Vampa"Anonim I Sarı Gelin (Düzenleme: Haluk Onat Akbulut)

    ARA

    G. Lorca I   Anda Jaleo

    La Tarara

    C. Debussy I  L'Isle Joyeuse

    J. Cardoso I  Milonga

    G. Bizet I  "Carmen" operasından Carmen'in aryaları

    "Habanera"

    "Seguidilla"

    F. Obradors I  El Vito

    Detaylar :

    İl : Ankara

    İlce : Çankaya

    Mekan : Mozarthaus Sanat ve Konser Evi

    Mekan Adresi : Nilgün Sokak, 14/2

    Başlangıç Saati : 22.03.2017 20: 00: 00

    Bitiş Saati : 22.03.2017 22: 00: 00

    Kategori : Tres Ensemble "Seçkiler"

    Tür : Konser

    Ücretlimi? : Hayır

    Kaynak: Etkinlik.io / Kültür Sanat

    İstanbul Türkiye Kültür Sanat Haberler

    Bakmadan Geçme

    Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title