Haberler

Trepaş'tan Ergene Belediyesi'ne İndirimli Elektrik

Ergene Belediyesi ile Trakya Elektrik Perakende Satış A.Ş. (TREPAŞ) arasında indirim protokolü imzalandı.

Ergene Belediyesi ile Trakya Elektrik Perakende Satış A.Ş. (TREPAŞ) arasında indirim protokolü imzalandı.

Ergene Belediye binasında gerçekleştirilen imza törenine Ergene Belediyesi Başkan Yardımcısı Hülya İnci, TREPAŞ Satış ve Piyasa İşlemleri ile TREPAŞ Tekirdağ Perakende Hizmetleri Müdürü Taylan Genç, TREPAŞ Çorlu Perakende Hizmetleri Müdürü Ali Uraz, TREPAŞ Satış Uzmanı Yüksel Dinçer Hersek ve Belediye Personeli Elektrik Mühendisi Göksel Yastın katıldı.

TREPAŞ Satış ve Piyasa İşlemleri Müdürü Taylan Genç, imza töreninde yaptığı konuşmada, amaçlarının Trakya bölgesindeki bütün belediyelere indirimli elektrik satışı yapmak olduğunu söyledi. Bu konuda hali hazırda Trakya'daki birçok belediye ile protokolleri imzaladıklarını belirten Genç, "Büyükşehir yasası ile yeni kurulan Ergene Belediyesi ile çalışmalarımız sürekli ve gelişen ilişkiler içindedir" dedi.

TREPAŞ Çorlu Perakende Hizmetleri Müdürü Ali Uraz da, "Ergene Belediyesi imzaladığımız protokolün hayırlı olmasını diliyorum. Amacımız uzun yıllar hizmet vereceğimiz tüm müşterilerimize daha kaliteli ve sürdürülebilir hizmet vermektir. Belediyelerimize ayrıca TREPAŞ olarak destek sağlayarak il ve bölge ekonomisine katkı sağlamak istiyoruz" ifadelerini kaydetti.

Ergene Belediyesi, imzalanan indirimli elektrik enerjisi satış protokolüyle elektriği 12 ay süreyle yüzde 12 oranında indirimli olarak kullanmış olacak. Ayrıca Ergene Belediyesi'ne ait tüm abonelikler bu indirimden yararlanacak. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Trakya Bölgesi Yüksel Dinçer Tekirdağ Çorlu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title