Haberler

Tren Seferleri Durduruldu

Haydarpaşa Garı'ndaki Yangın Nedeniyle Buraya Yapılan Tren Seferlerinin Durdurulduğu Açıklandı.

Ulaştırma Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Talat Aydın, Haydarpaşa Garı'ndaki yangın nedeniyle buraya yapılan tren seferlerinin yangın tamamen söndürülene kadar durdurulduğunu açıkladı.

Aydın, tarihi Haydarpaşa Garı'ndaki yangına ilişkin olarak Ankara Garı'nda yaptığı açıklamada, gar binasının çatı katında saat 15.30 sıralarında başlayan yangının kontrol altına alındığını ve diğer katlara inmediğini söyledi.

Yangına kısa sürede müdahale edildiğini ifade eden Aydın, ''Büyük bir tehlike atlatılmıştır'' dedi.

Aydın, yangının Haydarpaşa Garı'nın çatısında yapılan izolasyon çalışmaları nedeniyle çıkmış olabileceğini tahmin ettiklerini belirtti.

Müsteşar Yardımcısı Aydın, yangın nedeniyle Haydarpaşa Garı'ndan yapılan tren seferlerinin durdurulduğunu, yangının tamamen söndürülmesinin ardından seferlerin yeniden başlayacağını bildirdi.

-''YANGIN KONTROL ALTINA ALINDI''-

TCDD Haydarpaşa Gar Müdürü Orhan Tatar yangın ile ilgili incelemelerinin devam ettiğini söyledi.

Tatar, çatı katında başlayan yangının kısa sürede itfaiye ekiplerine bildirildiğini belirterek, itfaiye ekiplerinin başarılı çalışmaları sonucu yangının diğer katlara sıçramadan kontrol altına alındığını ifade etti.

Tatar, ''Yangın büyük ölçüde kontrol alındı. İncelemelerimiz devam ediyor. Yangının çıkış sebebi ile ilgili henüz net bir bilgi edinemedik. İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu da olay yerinde. İncelemelerimiz sürüyor'' dedi.

Tatar, yangın anında Gar çalışanlarının ve yolcuların kısa sürede tahliye edildiğini de sözlerine ekledi.

-İSTANBUL VALİSİ HÜSEYİN AVNİ MUTLU-

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, yangın yerinde incelemelerde bulunuyor.

Haydarpaşa Tren Garı'na gelen Vali Mutlu burada yaptığı kısa açıklamada, yangının, ekiplerin süratli ve yoğun çalışmaları sonucunda kontrol altına alındığını belirtti.

Can kaybı ve yaralı olmadığını belirten Mutlu, ''Bu yüzden sevinçliyiz. Tarihi bir binada yaşamış olduğumuz bu yangın, hepimiz için çok üzüntü verici. İnceleyeceğiz ve sebepleri hakkında daha sonra açıklama yapacağım. Çatı katında devam eden bir tamirat vardı. Ona bağlı mı değil mi bakacağız'' dedi.

Vali Mutlu açıklamasının ardından incelemelerde bulunmak üzere Gar'ın içine girdi.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

Yanından hiç ayırmadığı eşyası da enkazdan çıktı! İşte Reisi'yi taşıyan helikopterin bulunduğu ilk anlar

Yanından hiç ayırmadığı eşyası da enkazdan çıktı! İşte Reisi'yi taşıyan helikopterin bulunduğu ilk anlar

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Bütün firmalar için asgari kurumlar vergisini getireceğiz

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Bütün firmalar için asgari kurumlar vergisini getireceğiz

Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

Bakmadan Geçme

Melisa Aslı Pamuk ve Yusuf Yazıcı evlendi mi? Survivor'da dün akşam kim elendi? Survivor Nagihan elendi mi? 21 Mayıs Survivor'a kim veda etti? Survivor'da kim elendi? Survivor'da dün kim veda etti? 21 Mayıs Survivor elenen isim! Resmi Gazete bugün (21 Mayıs) kararları neler? Romanyalılara Türkiye vizesi kalktı! Resmi Gazete atama kararları 2024! Astrolog şampiyonluk tahminleri 2024! Astrologlar Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak diyor? Milli yasta bankalar açık mı? 21 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? X çöktü mü, Twitter çöktü mü, sorun mu var, problem ne? 21 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 21 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 21 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 21 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 21 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
Kocaeli'de genç kızın ölümüyle mide bulandıran gerçek emniyette gün yüzüne çıktı

Kocaeli'de genç kızın ölümüyle mide bulandıran gerçek emniyette gün yüzüne çıktı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title