Haberler

Travel Turkey'de Aydın Rüzgarı

Travel Turkey İzmir 2013 Fuarı'nda yer alan Aydın standı, en çok ziyaret edile bölümler arasında yer aldı.
Travel Turkey İzmir 2013 Fuarı, İzmir Basmane Fuar alanında başladı.

Travel Turkey İzmir 2013 Fuarı'nda yer alan Aydın standı, en çok ziyaret edile bölümler arasında yer aldı.

Travel Turkey İzmir 2013 Fuarı, İzmir Basmane Fuar alanında başladı. Açılışını Kültür ve Turizm Bakanlığı Müsteşarı Özgür Özarslan'ın yaptığı Travel Turkey İzmir 2013 Fuarı'na Aydın Valiliğini temsilen Vali Erol Ayyıldız, Kültür ve Turizm İl Müdürü Nuri Aktakka ile Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü Şube Müdürü Ahmet Demir katıldı.

Fuar başlangıcından itibaren büyük ilgi gören Aydın standını ziyaret eden Kültür ve Turizm Bakanlığı Müsteşarı Özgür Özarslan, İzmir Valisi Mustafa Toprak, Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer ve Aydın Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yunus Şahin başta olmak üzere tüm ziyaretçilere standın organizasyonu hakkında bilgi verilerek Aydın Ticaret Borsası'nın hazırladığı kuru incir, zeytinyağı ve zeytin gibi tarımsal ürünler ikram edildi. Ayrıca ziyaretçilere zeytinyağı tadımı yaptırılarak, kaliteli zeytin yağı belirleme yöntemi hakkında Aydın Ticaret Borsası'ndan Laboratuvar Teknik Müdürü Burcu Keser ve Genel Sekreter Çimen Mutlu tarafından bilgi verildi. Fuarda Aydın Valiliği'nce hazırlanan Aydın il geneli ile Kuşadası, Didim ve Davutlar Millipark broşürleri ve Aybalım kabak tatlısı büyük beğeni topladı.

Travel Turkey Fuarı'nda yer alan Aydın standında katılımcı olarak Günkar Gıda İmalat İhr. San. ve Tic. Ltd. Şti Müdürü Mehmet Kadir Gündeş'in gönderdiği zeytinler, Aydın Ticaret Odası'nın zeytinyağları, Kabakcızade Gıdadan Osman Uysal'ın Aybalım kabak tatlısı ikram edildi. Yenipazar Halk Eğitim Merkezi bünyesinde Hamzabali köyünde görev yapan El Sanatları Usta Öğreticisi Selma Balkan, İncirliova'dan Efe çizmesi ustası İzzer Erkaç, Karacasu'dan çömlek ustası Erol Alaca ürünleriyle fuara ayrı bir renk kattı. Travel Turkey İzmir 2013 Turizm Fuarı, 08 Aralık 2013 Pazar günü saat 19.00'da sona erecek. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Toprak Erol Ayyıldız İzmir Aydın Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title