Haberler

Trakya'nın Geleceği Masaya Yatırıldı

Trakya Bölgesi’nde görev yapan CHP’li belediye başkanları Edirne’de bir araya geldi.

Trakya Bölgesi'nde görev yapan CHP'li belediye başkanları Edirne'de bir araya geldi.

Düzenlenen toplantıya, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet S.Kesimoğlu, Tekirdağ Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Havsa Belediye Başkanı Oğuz Tekin, Uzunköprü Belediye Başkanı Enis İşbilen, Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe, Saray Belediye Başkanı Nazmı Çoban, Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan, Pınarhisar Belediye Başkanı Mustafa Cingöz, Babaeski Belediye Başkanı Abdullah Hacı, Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu, Kofçaz Belediye Başkanı Mehmet Balcı, Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Evrensekiz Belediye Başkanı Mustafa Nalbant, Esetçe Belediye Başkanı İbrahim Örs, Büyükmandıra Belediye Başkanı Sertaç Balyemez katıldı.

Trakya'nın CHP'li başkanlarını Edirne'de ağırlamaktan duyduğu mutluluğu dile getiren Gürkan, "2014 yılında yapılan yerel seçimlerden sonra bulunduğumuz kentin vatandaşları tarafından teveccüh gösterilerek seçilmiş olan Trakya'daki CHP'li Belediye başkanlarıyla bir araya gelmek, tanışmak, sohbet etmek, deneyimlerimizi, projelerimizi paylaşmak; kent yönetimindeki tecrübelerimizi birbirimize aktarabilmek ama hepsinden önemli dünyaya aynı pencereden bakan, sosyal demokrat belediyeciliği, devrimci mücadeleyi, sol anlayışı Trakya'da nasıl daha iyi yaşama geçirebiliriz, nasıl birbirimizi pozitif anlamda daha çok etkileyebiliriz, kaynaklarımızı güçlerimizi, enerjimizi ve bu enerjiden doğacak güçlerimizi nasıl Trakya için kazanç haline getirebiliriz ve 'hiç birimiz hepimizden daha akıllı değiliz anlayışıyla ortak aklı nasıl oluşturabiliriz ?' diye bu toplantıyı düzenledik. Görevlerimizde 2. yılı doldurduk. Zaman çok çabuk geçiyor; parayı tekrar kazanabiliyorsunuz, projeleri ve yatırımları gerçekleştirebiliyorsunuz ama geriye döndüremediğiniz tek şey zaman. 2 yılın nasıl geçtiğini anlamadık, bu geç kalmış bir toplantı ama geç kalmak hiç yapmamaktan daha iyi" dedi. - EDİRNE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Recep Gürkan Kırklareli Tekirdağ Politika Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title