Haberler

'Trakya'da Yaşam' Fotoğraf Yarışması

Güncelleme:

Çorlu TSO, bu yıl ikincisi düzenlenen ''Trakya'da Yaşam'' konulu fotoğraf yarışmasında dereceye giren fotoğraf sahiplerine ödüllerini törenle verdi.

Çorlu TSO Meclis Başkanı Metin Akgün, bir alışveriş merkezindeki törende, odalarının düzenlediği Trakya'da Yaşam konulu fotoğraf yarışması ödül töreni ve sergisinin çok güzel bir sosyal proje olduğunu belirterek, bunu geleneksel hale getirmek istediklerini söyledi.

Akgün, sosyal, ekonomik, kültürel yaşamdan fotoğraf karelerinin yer aldığı fotoğraf yarışmasının gayet renkli, sıcak ve birbirinden değerli Trakya'nın güzelliklerini anlatan fotoğraflarla taçlandığını ifade ederek, şunları kaydetti:

"Fotoğraf yarışmamıza katılan tüm yarışmacı kardeşlerimiz büyük emek sarf ederek ortaya çok güzel fotoğraflar çıkarmışlardır. Emeklerinden dolayı kendilerine çok teşekkür ediyorum. Bölgemizin tarihsel, sosyal, kültürel alanlarda tanıtımına yönelik çalışmalar yapılmasının önemini bilen bir oda olarak gelecekte bu yarışmanın uluslar arası düzeyde, daha geniş katılımlarla yapılabilmesini arzu etmekteyiz. Şahsım ve odamız meclisi adına organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum."

Yarışmada, Filiz Görgör, "Pancar Pekmezi" adlı fotoğrafı ile birinci, Ahmet Turan Kural  "Tarımsal Sulama" ile ikinci, Alev Özcan da "Müzisyenler" adlı fotoğrafı ile üçüncü oldu. Edirne Fotoğraf Sanatı Derneği üyesi Servet Çınar "Kadir Gecesi", Volkan Karcebaş "Kışlıklar hazırlanıyor" ve Erhan Baycan da "Geçitağzı Köyü" adlı fotoğrafları ile mansiyona layık görüldü.

Ödül töreni sonrasında fotoğraf sergisi açılışı yapıldı. Sergi perşembe gününe kadar açık kalacak.

Kaynak: AA / Yerel

Trakya Bölgesi Metin Akgün Çorlu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title