Haberler

Trakya'da Günlük Sütte Abonelik Sistemi Başlıyor

Yavuz Karaduman - Tekirdağ'da faaliyet gösteren satış ve pazarlama firması, bir çok Avrupa ülkesi ve ABD'de olduğu gibi abone usulü günlük taze süt projesini Trakya'da da başlatarak, günlük sütleri sabah eken saatlerde abonelerinin kapılarına...

Yavuz Karaduman - Tekirdağ'da faaliyet gösteren satış ve pazarlama firması, bir çok Avrupa ülkesi ve ABD'de olduğu gibi abone usulü günlük taze süt projesini Trakya'da da başlatarak, günlük sütleri sabah eken saatlerde abonelerinin kapılarına bırakacak.

Firma sahibi Eylem Yalçınkaya, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Tekirdağ'ın Malkara ilçesindeki köylerden toplanan günlük sütleri, fabrikada pastörize işleminden geçirdikten sonra paketleyip abonelik sistemiyle müşterilerin kapısına kadar götüreceklerini söyledi.

Yalçınkaya, projeyi üniversite öğrenciliği yıllarında tasarladığını belirterek, şöyle konuştu:

"1995 yılında Trakya Üniversitesi Malkara Meslek Yüksekokulu'nda öğrenci olduğum dönemde abonelik sistemiyle süt satma projem vardı. Bu benim bir hayalimdi ve yıllar sonra bunu nasıl gerçekleştirebilirim diye düşünmeye başladım. Daha sonra üniversitedeki hocam Kayahan Yılmaz'a danıştım ve onun yönlendirmesiyle Malkara'da bir süt işleyen fabrikayla anlaştım."

-Günlük süt 1,5 TL'ye satılacak-

Köylerden toplanan sütün fabrikada el değmeden işleneceğini ifade eden Yalçınkaya, "Anlaştığım fabrika köylülerden aldığı sütü pastörizasyon işleminin ardından özel poşet paketlerle paketleyecek. Daha sonra fabrikadan aldığımız paket sütü soğuk hava depomuzda muhafaza edeceğiz. Ertesi sabah ise soğutma sistemli araçlarla tek kullanımlık günlük pastörize sütü abonelerimize dağıtacağız. Bir litrelik paketlerde satışa sunduğumuz sütün ücreti 1,5 TL" şeklinde konuştu.

Yalçınkaya, şunları kaydetti:

"Abonelik sistemiyle vatandaşlar, günlük taze sütlerini, kapılarına gelen gazeteler gibi rahatlıkla alacak. Bu sistemle de vatandaşlarda süt içme alışkanlığını kazandırmayı hedefliyoruz. Bu proje için satış, pazarlama firması ve internet sitesi kurduk. Önümüzdeki günlerde Tekirdağ'ın bazı bölgelerinde tanıtım ve organizasyon yapacağız. Kapı kapı dolaşarak hizmetimizi tanıtacağız."

Abonelik sistemiyle ilgili tüm hazırlıklarının tamamlandığını vurgulayan Eylem Yalçınkaya, projenin Mart ayı başında faaliyete geçeceğini sözlerine ekledi.

- TEKİRDAĞ

Kaynak: AA / Yerel

Yavuz Karaduman Trakya Bölgesi Tekirdağ Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Cuma namazı nasıl kılınır, kaç rekat? Cuma namazı farz mı? ÖZGÜR DEMİRTAŞ KİMDİR? Özgür Demirtaş nereli, kaç yaşında, evli mi? MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title