Haberler

Antalya'da Trafik Kazası: 3 Ölü, 1 Yaralı

Güncelleme:

Antalya'nın Kumluca ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 3 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi de ağır yaralandı.

Antalya'da trafik kazası: 3 ölü, 1 yaralı- Kumluca ilçesinde bir otomobille 2 motosikletin çarpışması sonucu motosikletlerde bulunan 3 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi de ağır yaralandıANTALYA (AA) - Antalya'nın Kumluca ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 3 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi de ağır yaralandı.AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Kumluca- Finike karayolu Sahilkent Mahallesi'ndeki kontrolsüz kavşakta meydana gelen kazada, 07 VF 878 plakalı otomobil ile plakası bulunmayan 2 motosiklet çarpıştı.Henüz ismi belirlenemeyen otomobil sürücüsü kazada yara almadan kurtuldu. Motosikletlerde bulunan ve kazada ağır yaralanan Ümit Okuducu (19) ile Ferdi Ünal, 112 Acil Servis ekiplerinin tüm müdahalelerine rağmen kaza yerinde, Alican Sayın da hastaneye götürülürken ambulansta hayatını kaybetti. Ağır yaralı Durmuş Turan da Finike Devlet Hastanesine kaldırıldı. ..

Kaynak: AA / Güncel

Kumluca Antalya Finike Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (3)

mehmet:

hic sasirmadim!. . . Bu motorlu haydutlara iyi ders olmus!. . . Ancak bu olaydan sadece haydutlar degil, kontrolleri gerektigi gibi yapmayan polis ve jandarmada sorumlu!. . .

3
1
yanıtYanıtla
bakim@m.m:

begenmedim

yanıt0
yanıt0
Ahmet:

yazık size

yanıt0
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title