Haberler

Trabzonspor'un Şike Davasına Yaptığı İtiraz Reddedildi

Güncelleme:

İstanbul 13 Ağır Ceza Mahkemesi karara ilişkin itirazı 1 Eylül'de değerlendirdi. Mahkeme Trabzonspor'un itirazına ret karar verdi.

İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi, Trabzonspor’un şike davası kapsamında Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın da arasında bulunduğu 6 kişinin yeniden yargılanması kararına yaptığı itirazı reddetti.

TRABZONSPOR'UN İTİRAZINA RET KARARI

İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi geçtiğimiz Haziran’da, şike davası sanıklarından Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile Olgun Peker, İlhan Ekşioğlu, Abdullah Başak, Ahmet Çelebi ve Selim Kımıl hakkında, “ileride telafisi imkansız zararlara sebebiyet vermemek” açısından “yeniden yargılama ve infazların geri bırakılması” kararı verdi. Bucaspor ve Trabzonspor mahkemenin kararına itiraz etti.

"HUKUKSAL HATA YAPILIYOR" DENMİŞTİ

Trabzonspor Hukuk Kurulu tarafından, İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanlığı’na gönderilmek üzere Trabzon Ağır Ceza Mahkemesi’ne yapılan itirazda, kararın hukuka aykırı olduğu vurgulanarak; “Yargıtay kararında açıkça belirtildiği üzere, İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi’nin böyle bir karar verebilmesi için hükümde hukuksal hata yapıldığını, kesinleşen hükmün, maddi gerçeğe uymadığını tespit etmesi gerekir. İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi’nin hükümde herhangi bir hata tespit edemeden böyle bir karar vermesi açıkça hukuka aykırıdır” ifadeleri yer aldı.

İstanbul 13 Ağır Ceza Mahkemesi karara ilişkin itirazı 1 Eylül’de değerlendirdi. Mahkeme itirazların reddine karar verdi.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Trabzonspor Fenerbahçe İstanbul Spor Haberler

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

Bakmadan Geçme

Evde bakım maaşı yatan iller Mayıs 2024! 20 Mayıs resmi tatil mi? 20 Mayıs okullar ve iş yerleri tatil mi? #128197 14 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 14 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 14 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Sözleşmeli öğretmenlik yeni mülakat puan dağılımı ne 2024? 14 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 14 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 14 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 14 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 14 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 14 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Aston Villa Liverpool maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) A.Villa Liverpool maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 14 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 14 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680
CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

500

Yorumlar (8)

SALİH:

SADRİ ŞENER NEDEN YURT DIŞINA ÇIKMA YASAĞI ALDI. YA NEVZAT ŞAKAR NEDEN ACİL HASTANEYE KALDIRILDI. . . HERKESTEN DAHA KİRLİSİN TRABZONSPOR!!

36
20
yanıtYanıtla
erhan:

sizin kadar değil kirli değildir bundan emın olun aldınız 19 sampıyonluğun acaba kaç tane hak ile alındı supheli en temiz takım beşiktaş diğerleri boş

yanıt0
yanıt0
TÜRKKIZI:

''Şike yaptıysam yaptım fenevbahçe için yaptım'' diyodun ya yırttın mı yine ulan gün olur devran döner elbet Trabzonsporum kalbimizin şampiyonusun

13
28
yanıtYanıtla
og:

YORUMA GEREK YOK AYNI ERGENEKON BALYOZ v. s. DAVALARINDA OLDUGU gibi HAK YERINI BULDU. GS ve TS duyurulur. Insallah bozuk Plaklar artik sonsuza Kadar SUSARLAR. YIKILMAYAN TEK KALE FB. . .

24
16
yanıtYanıtla
gagsus:

türk sporuna müjde. . şike suç olmaktan çıktı. . bekle 2018 şikeciler geliyoorrr. . .

19
13
yanıtYanıtla
Hakan 1907:

Biri şu Trabzon lulara akıl fikir verip. Boşşşş işlerle uğraştıklarını söylemeli . . Lakin hep elde var sıfır hav hav hav icraat yok. . Bu yılda tarihi hezimet olur . . Sonra ayıklasınlar princin taşını :)

20
10
yanıtYanıtla
Barış TAŞKUN:

la neeeeoooooldiiiii rengin soldiiiiiiiiiii. . . lazoliler iyi okuyun bu yazdıklarımı he bide botoksun elemanları sizde iyi okuyun. . iyi günleriniz bunlar. . . güldür güldür geliyoruz !!!!

20
9
yanıtYanıtla
oflu:

basbakan habis yatıyor nedense aziz yildırım yatmıyor

5
12
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title