Haberler

Trabzonspor-Medicana Sivasspor Notları

trabzonspor'dan "TERÖRE LANET" AÇIKLAMASITrabzonspor Kulübü, İstanbul'da meydana gelen terör saldırısı sonrası resmi internet sitesinden teröre lanet mesajı yayımladı.

trabzonspor'dan "TERÖRE LANET" AÇIKLAMASI

Trabzonspor Kulübü, İstanbul'da meydana gelen terör saldırısı sonrası resmi internet sitesinden teröre lanet mesajı yayımladı. Mesajda şu ifadeler kullanıldı:

"Türkiyemiz'i son zamanlarda hedef alan terör saldırılarının son adresi, İstanbul olmuştur. Canlı bomba eylemi sonucunda bazı vatandaşlarımız hayatını kaybetmiş bazıları da yaralanmıştır. Hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Bu sistematik saldırılar hepimizi derinden yaralamıştır. Çocuklarımızı, gençlerimizi, bütün yurttaşlarımızı ayrım gözetmeksizin hedef seçen terör örgütlerinin, ülkemizin birliğine ve toprak bütünlüğüne karşı yürüttükleri bu hain saldırıları şiddetle lanetliyoruz. Bu tür kirli emellerin bizi ayıramayacağı aksine kenetleyeceği ortadadır. Bizler Türkiye'mizde, farklı dil, din, ırkta yıllardır bir arada yaşayan vatandaşlarımızla kardeş kalmaya devam edeceğiz. Karanlık odakların, eli kanlı teröristlerin bu kardeşliği bozmaya, topraklarımıza nefret tohumları ekmeye gücü yetmeyecektir. Milletimiz her zaman olduğu gibi bu badireleri atlatacak, terör belasının üstesinden gelecektir. Allah ülkemizin ve milletimizin yardımcısı olsun."

ÇANAKKALE PANKARTIYLA ÇIKTILAR

Karşılaşmaya her 2 takım oyuncuları birlikte tuttukları, "Çanakkale geçilmez. 18 Mart Şehitler Günü" yazılı pankartla çıktılar. Ayrıca karşılaşma öncesi Çanakkale şehitleri için saygı duruşu yapıldı. Tribünler de, "Şehitler ölmez vatan bölünmez" sloganları attı.

İKİ DEĞİŞİKLİK

Trabzonspor teknik direktörü Hami Mandıralı, hafta içinde Beşiktaş'la oynanan erteleme maçının kadrosundan 2 oyuncuya Medicana Sivasspor karşısında görev vermedi. Bordo mavililerde Douglas Franco ve Muhammet Demir yedek kulübesine çekilirken, erteleme maçında statü gereği oynayamayan Bosingwa ve Akakpo Sivas karşısında ilk 11'de görev yaptı.

3 SAKAT VARDI

Karadeniz ekibinde sakatlıkları nedeniyle Onur, Mehmet Ekici ve Güray Vural kadroda yer almadı.

KULÜP DOKTORU MİLLİ TAKIMDA

Trabzonspor kulüp doktoru Ufuk Şentürk, A milli takım kampına davet edildi.

Bordo mavili kulüpten yapılan açıklamada, "Kulüp doktorumuz Ufuk Şentürk, milli takımımızın İsveç ve Avusturya ile oynayacağı maçlar için Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim tarafından milli takıma davet edildi. Dr. Ufuk Şentürk milli takımımızın Antalya kampına katılarak görevine başlayacak" ifadesi kullanıldı.

TARAFTAR İLGİ GÖSTERMEDİ

Trabzonsporlu taraftarlar Medicana Sivasspor maçına ilgi göstermedi. Yaklaşık 3000 taraftar tribünde yerlerini alırken Medicana Sivasspor'u da 25 dolayında taraftarı destekledi.

EFSANELERE PLAKET VERİLDİ

Hüseyin Avni Aker Stadı'nın son sezonunda Trabzonspor tarihine adını yazdıran efsane oyunculara "Vefa Plaketi" takdim törenlerine Medicana Sivasspor maçı öncesi de devam edildi. Bordo mavililerin efsane oyuncuları Ali Yavuz, Ahmet Ceyhan, Aziz Öğütcen, Metin Bak, Sinan Ünal, Raci Özkara, Orhan Kaynak, Hasan Şengün, Osman Nuri Şahinoğlu, Selami Güven, Mustafa Gedik, Bülent Gürsoytrak ve Galip Değerli'ye plaketleri Başkan Muharrem Usta ve Asbaşkan Ahmet Çubukçu tarafından verildi. - Trabzon

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Çanakkale Sivasspor Spor Haberler

Japon deprem uzmanından Bursa ve Balıkesir için kritik uyarı: 7 büyüklüğünde olabilir

Japon deprem uzmanından Bursa ve Balıkesir için kritik uyarı: 7 büyüklüğünde olabilir

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

Aziz Yıldırım: Seçimi kazanırsam Jose Mourinho'yu getireceğim

Aziz Yıldırım: Seçimi kazanırsam Jose Mourinho'yu getireceğim

title