Haberler

Trabzonspor - Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Maçının Ardından

Trabzonspor - Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Maçının Ardından

TRABZONSPOR - GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR MAÇININ ARDINDAN GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ AZGIN: "YOLUMUZA DEVAM EDİYORUZ"

TRABZONSPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ GÜNEŞ : "HAYAL KIRIKLIĞI YAŞADIM"

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Erol Azgın oynadıkları futboldan memnun olduklarını belirterek, "Trabzonspor gibi Türkiye'nin en güçlü takımlarından bir tanesi karşısında iyi bir performans ortaya koyduk. Futbolcularımı tebrik ediyorum. İstediklerimi yerine getirmeye çalıştılar. Beşiktaş'tan üç puan almıştık, Trabzonspor'dan bir puan aldık ve yolumuza devam ediyoruz" dedi. GÜNEŞ: "HAYAL KIRIKLIĞI YAŞADIM"

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş ise gruptaki ilk maçlarını kazanmak istediklerini ancak bu anlayışı sahaya yansıtamadıklarını söyledi. Güneş, kendilerinden beklenen futbolu oynayamadıklarını vurgulayarak, "Ligdeki konumumuzu ve moralimizi iyi kullanamadık. Bugünkü futbol bizim için bir hayal kırıklığı oldu. Böylesine iyi bir durumdayken kaybedilen iki puan bizi sıkıntıya soktu. Gruptaki şansımız daha aza indi. Giray ve Egemen'i çıkarırsak diğer futbolcuların çok iyi oynamadığını düşünüyorum. Sonradan girenlerin de etkili olmadığını söyleyebilirim. Maçı taşıması gereken anlayışı sahada göremedik. Rakip bu kadar kontrollü oynarken ve hiç pozisyon yokken golü yedik. Maçı yaşayamazsak iyi top oynamayız demiştim ve sonuçta bir darbe yedik" dedi.

"BEKLENTİLERİN ALTINDA FUTBOL OYNADIK"

Güneş, alınan başarısız sonucun sorumlusunun kendisi olduğunu ifade ederek, "Beklediğim oyunu oynatamadım ve bunun sorumlusu benim. Eğer benim oyuncum pas yüzdesine katkı yapması gereken yerde, bunu başkasından bekliyorsa o zaman iyi oynamıyor demektir. Yabancı veya yerli futbolcu ayrımı yapmak doğru değil. Rakip iyi oynadı ve iyi pas yaptı. Oyuncuların kendi veya başkaları üzerinden mazeret araması doğru değil. Sahada yüreğimizi ortaya koyup oynamıyorsak her hangi bir takımdan farkımız yok demektir. Oyuncularımı suçlayacak değilim ama sadece beklentilerin altında futbol oynadılar. Bugün kötü oynadılar ama kötü oyuncular değiller" diye konuştu. Bordo - mavili futbolculardan Umut Bulut ve Burak Yılmaz ise istedikleri futbolu sahaya yansıtamadıklarını belirterek, "Yaşattığımız hayal kırıklığı için üzgünüz" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

Fidan'dan Hamas için 'Terör örgütü' ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

Fidan'dan Hamas için "Terör örgütü" ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

Bakmadan Geçme

15 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 15 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 15 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 15 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 15 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 15 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 15 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Arda Güler Real Madrid'de kaç gol attı? 15 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 15 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 15 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Talisca Beşiktaş'a gelecek mi? Al Nassr Talisca'yı gözden çıkardı Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 15 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine zam mı geldi? (ZAMLI) Köprü geçiş ücretleri ne kadar oldu? 15 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 15 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 15 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
Balıkesir'de üniversiteli motokuryeyi bıçaklayarak öldüren katilin 6 ayrı suç kaydı çıktı

Balıkesir'de üniversiteli motokuryeyi bıçaklayarak öldüren katilin 6 ayrı suç kaydı çıktı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title