Haberler

Erkan Zengin, Trabzonspor'u İkiye Böldü

Güncelleme:

Trabzonspor'un büyük çabalar sonucu renklerine bağladığı Eskişehirsporlu Erkan Zengin, kamuoyunu ikiye böldü.

Trabzonspor'un büyük çabalar sonucu renklerine bağladığı Eskişehirsporlu Erkan Zengin, kamuoyunu ikiye böldü. Bazı taraftarlar, Erkan Zengin'in daha önce Fenerbahçe'ye gideceğini açıklamasının "hoş" olmadığını belirtirken bir bölümü de Fenerbahçe'nin elinden alınmasını, "zafer" olarak tanımladılar.

YANAL'IN GİDİŞİ ETKİLİ OLDU

Trabzonspor'da Erkan Zengin'in isminin gündeme geldiği ilk günden bu yana başlayan tartışmalar, futbolcunun dün gece yarısı özel uçakla kente getirilmesinin ardından iyice alevlendi. Kulüp CEO'su Burak Gürdal'ın olgunlaştırdığı transferde, son olarak Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ve teknik direktör Ersun Yanal'ın da İsveç'e gitmesi büyük etki yarattı.

SORU İŞARETLERİ GİDERİLDİ

Eski futbolcusuyla baş başa görüşüp kafasındaki soru işaretlerini gideren Ersun Yanal'ın yanı sıra Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, Erkan Zengin'e Trabzon'da mutlu ve verimli bir dönem geçirebileceğinin güvencesini verdi. Özellikle eski teknik direktörü Ersun Yanal'ın İsveç'e kadar gelmesinden çok etkilenen Erkan Zengin'in de aile fertlerinin görüşlerini alarak bu transfere onay verdiği belirtildi.

YILLIK 2 MİLYON EURO ALACAK

Trabzonspor, Erkan Zengin için Eskişehirspor'a da 2 milyon 250 bin euro bonservis bedeli verdiğini daha önce KAP'a açıklamıştı. Erkan Zengin'in Trabzonspor'dan yıllık 2 milyon euro alacağı öğrenildi. Bu arada Erkan Zengin'le bugün yapılacak son görüşmelerde aradaki küçük pürüzlerin de giderileceği ve sözleşmenin en geç yarın imzalanacağı belirtildi.

YEREL BASIN ERKAN ZENGİN TRANSFERİNE FARKLI TEPKİ GÖSTERDİ

Fenerbahçe ve Trabzonspor'u karşı karşıya getiren Erkan Zengin'in bordo mavili renklere bağlanmasına yerel gazeteler farklı tepki gösterdi. Erkan Zengin'in özellikle, "'Türkiye'de Fenerbahçe'den başka takımda oynamam" sözlerini hatırlatan bazı gazeteler, ayrıca Sivasspor maçına 2 gün kala teknik direktör Ersun Yanal'ın da takımını bırakarak transfer için İsveç'e gitmesini eleştirdiler.

Erkan Zengin transferine en sert tepkiyi gösteren Karadeniz Gazetesi, "Trabzon'a hiç hoş gelmedin" manşetinin altında, "Erkan Zengin'e taraftar diyor ki; yönetim seni istemiş olabilir ama bil ki Trabzonspor'a gönül verenler seni istemiyor" ifadelerini kullandı.

Kuzey Ekspres Gazetesi ise, "Hacıosmanoglu ve Yanal İsveç'e gidip, 'Fenerbahçe'de oynamak istiyorum' diyen Erkan'ı ikna etti. İkna zaferi! Zengin olduk!" sözlerine yer verdi. Taka Gazetesi ise Erkan Zengin'e 2 milyon euro verileceğini iddia ederken, "'Servet döktüler. Erkan Zengin'i hocası Yanal İsveç'e giderek ikna edebildi" ifadesini kullandı.

"FENER'E YILIN GOLÜ"

Erkan Zengin transferini film gibi bir operasyona benzeten Son Nokta Gazetesi, "Fırtına'dan Fener'e yılın golü", Günebakış Gazetesi, "Erkan Trabzon'a hayırlı olsun", Karadeniz'in Sesi Gazetesi de "Yaşasın Zengin olduk" manşetleriyle çıktı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Erkan Zengin Ersun Yanal Trabzonspor İsveç Spor Haberler

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

Fidan'dan Hamas için 'Terör örgütü' ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

Fidan'dan Hamas için "Terör örgütü" ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

Bakmadan Geçme

15 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 15 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 15 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 15 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 15 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 15 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 15 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Arda Güler Real Madrid'de kaç gol attı? 15 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 15 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 15 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Talisca Beşiktaş'a gelecek mi? Al Nassr Talisca'yı gözden çıkardı Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 15 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine zam mı geldi? (ZAMLI) Köprü geçiş ücretleri ne kadar oldu? 15 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 15 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 15 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
Balıkesir'de üniversiteli motokuryeyi bıçaklayarak öldüren katilin 6 ayrı suç kaydı çıktı

Balıkesir'de üniversiteli motokuryeyi bıçaklayarak öldüren katilin 6 ayrı suç kaydı çıktı

500

Yorumlar (3)

cennet:

ya ben anlamıyorum trabzonda işi var erkanın ben bursaspor taraftarıyım kimse yanlış anlamasın ama trabzonda yasıcama eskisehirde yasarım ne işim var köyde kardesim madem mutsuz olucaktın neden eskisehirden ayrıldın ki yane bir futbolcu bir sehirde efsane olmak varken neden kendini rezil eder anlamam paraysa zaten dünya kadar kaznıylar

5
1
yanıtYanıtla
CatliMobil-IOS:

Fener isteseydi Erkan zaten fenerli olurdu.... Fener bonservissiz almayi hedefliyordu..... Yoksa milyonlari verip transfer etmek istese.... Kimse feneri yenemezdi..... Erkan bile fener diyordu....

1
0
yanıtYanıtla
Tuna KURT''TRABZON:

Trabzon''u istemiyor, Fener diyordu ancak Trabzon''da ne yapar bu adam?Sosyal yaşam sıfıra yakın, Fener düşmanı bir şehir ve ligde tutunmaya çalışan bir takım. Hayırlısı olsun yine de Trabzon ve kendisi için. . .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title