Haberler

Trabzonspor'da Güneş'ten, "Sahaya Odaklanın" Uyarısı

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, oyuncularından sahaya konsantre olmalarını istedi.

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, oyuncularından sahaya konsantre olmalarını istedi. Tecrübeli teknik adam, camianın motivesiyle 8 final maçından başarılı sonuçla ayrılacaklarını ifade etti.

Futbolcularını sadece sahaya odaklanmaları konusunda uyaran tecrübeli teknik adam, "Her olumsuz tepkiye sahada cevap vermek en doğru şeydir. Biz de bunu yapmalıyız. Kalan 8 maçta en iyi performansımızı ortaya koyup, camiamızın da motivesiyle hedeflediğimiz noktaya ulaşmak istiyoruz. Kendi istediklerimizi yaptığımız taktirde, kazanamayacağımız maç yok. Biz sadece kendi işimizi yapalım" diye konuştu. Tüm oyuncularına kalan 8 haftada özel yaşantılarına biraz daha dikkat etmeleri konusunda uyarılarda da bulunan Güneş, "Kalan haftalarda en küçük hataların bile telafi şansı çok azaldı" diye konuştu.

JAJA: SAHADA KONUŞACAĞIM

Son günlerde ismi sıkça basında yer alan Jaja da, hiç kimseye bir açıklama yapmadığını, sadece sahada konuşacağını belirtti. Bugüne kadar 10 gol attığını belirten Jaja, "Bu aşamadan sonra da atacağım ve attıracağım gollerle takımıma katkı yapmak istiyorum. Benim işim futbol oynamak ve bu görevimi yaptığım sürece iyiyim demektir" dedi.

Bu arada teknik direktör Şenol Güneş'in Konyaspor maçında Jaja'ya 11'de görev vermesi bekleniyor. Antrenmanlarda oldukça istekli olan futbolcunun performansıyla Güneş'in güvenini yeniden kazandığı öğrenildi.

GÜNEŞ'TEN BROZEK KARDEŞLERE ÖZEL İLGİ

Öte yandan teknik direktör Şenol Güneş, Polonyalı ikiz kardeşler Pawel ve Piotr Brozek'in sorunlarıyla da yakından ilgileniyor. Antrenman öncelerinde kendileri için getirilen bayan tercüman aracılığıyla bu futbolcularla özel olarak görüşme yapan Güneş'in, futbolculardan daha çalışkan olmalarını istediği belirtildi. Her iki oyuncunun gidişatından genel olarak mutlu olan Güneş'in ligde kalan haftalarda iki futbolcuya da daha fazla forma şansı vermesi bekleniyor. Suudi Arabistan'ın Al Ittihad takımıyla oynanan maçta yer alan Pawel Brozek, henüz ligde gol atamadığı için üzgün olduğunu, ancak kalan 8 hafta için kendisine bir gol hedefi belirlediğini söyledi.

YATTARA: AÇIKLAMALAR BENİ ÜZMEDİ HIRSLANDIRDI

Bordo mavili takımın kaptanı Yattara, hem Başkan Sadri Şener'in, hem de yöneticilerin yaptığı, "Yattara takımda kalmak için ekstra işler yapmalı" açıklamalarını okuduğunu söyledi. Çok iyi derecede Türkçe konuşabilen ve okuyabilen Yattara, bu sezon bekleneni veremediğinin farkında olduğunu ifade etti. Kaptan kalan haftalarda daha iyi olmak için elinden geleni yapacağını belirterek, "Bu takımda kalmak istediğimi her fırsatta söylüyorum ama bu tabi ki sözle olmuyor. Bir şeyler yapmam gerektiğini biliyorum. Umarım kalan haftalarda takımın başarısına ben de olumlu yönde katkılar yaparım. O yüzden açıklamalar beni üzmedi daha da hırslandırdı" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Spor Haberler

Miçotakis bir kez daha resti çekti: Türkiye'yi ilgilendirmez

Miçotakis bir kez daha resti çekti: Türkiye'yi ilgilendirmez

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a zehir zemberek yanıt: O hançeri 15 Temmuz'da milletin sırtına sapladın

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a zehir zemberek yanıt: O hançeri 15 Temmuz'da milletin sırtına sapladın

Aziz Yıldırım transferi bitirdi! Jose Mourinho imzayı attı

Aziz Yıldırım transferi bitirdi! Jose Mourinho imzayı attı

Sadece Kürtçe hizmet vereceğini açıklayan kafe işletmecisi gözaltında

Sadece Kürtçe hizmet vereceğini açıklayan kafe işletmecisi gözaltında

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title