Haberler

Trabzonspor Başkanı Şener: "Çalışkanlığımızın Semeresini Alacağız"

Sadri Şener, sezon sonunda iyi niyetlerinin ve çalışkanlıklarının semeresini alacaklarına inandığını, ligin kalan haftalarındaki her rakibin kendileri için önemli olduğunu söyledi.

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, sezon sonunda iyi niyetlerinin ve çalışkanlıklarının semeresini alacaklarına inandığını, ligin kalan haftalarındaki her rakibin kendileri için önemli olduğunu söyledi.

Başkan Sadri Şener, mücadelelerini fair play ruhu çerçevesinde sürdüreceklerini, "kazanmak için hey yol mubahtır" felsefesinin kendilerine göre olmadığını belirtirken şöyle dedi:

"Bu nedenle sadece sportif kriterler içersinde başarı kovalıyoruz. İyi niyetimizin ve çalışkanlığımızın semeresini alacağımıza yürekten inanıyoruz. Camia olarak hedefimiz önde götürdüğümüz bu yarışı sonuna kadar taşımak ve mutlu sona ulaşmaktır. Yönetim, teknik heyet, futbolcu ve taraftar bütünlüğümüz, bu hedef doğrultusundaki en büyük güvencemiz. "

Hafta sonunda oynayacakları Eskişehirspor maçının da çok önemli olduğunu sözlerine ekleyen Başkan Sadri Şener, her maça ayrı ayrı düşündüklerinhi ve oynadıklarını anlatırken de şöyle konuştu:

"Her maç birbirbinden zorlu geçiyor. Artık alt sıra, üst sıra diye bir kavramın olmadığını bu sezon daha iyi gördük. Her takım birbirinden güçlü ve sizi zorluyor. Bütün rakiplerimize saygı gösteriyoruz ve önemsiyoruz. Tüm maçlarımıza aynı ciddiyetle hazırlanıyoruz. Eskişehirspor maçından da üç puanla ayrılıp yolumuza emin adımlarla devam etmek istiyoruz. "

SELÇUK: "BURAK BÜYÜLÜYOR"

Trabzonspor'un orta saha oyuncusu Selçuk İnan, arkadaşı Burak Yılmaz'ın bu yılki performansı ile herkesi büyülediğini belirtirken şunları söylyedi:

"Maç içerisinde sadece gol atmıyor, her alanda elinden geleni yapmaya çalışıyor. Benim eski arkadaşım olması bir yana, takımdaki herkes tarafından da çok seviliyor. Bizim en büyük artımız zaten bu. Biz bir aileyiz. Kalan haftalarda da bu özelliğimizi kullanmaya çalacağız. Eskişehirspor ile oynayacağımız maçı da kazanıp zirve yolunda yolumuza kayıpsız bir şekilde devam etmek istiyoruz. Taraftarlarımızın orada da bizim yanımızda olacağına inanıyorum. "

"ÜZÜLME UMUT, MÜCADELENİ SÜRDÜR"

Trabzonspor'un Bursaspor ile oynadığı son lig maçında girdiği gol pozisyonlarını değerlendiremeyince çok üzülen Umut'a, takım arkadaşı Jaja'dan destek geldi. Umut'la bir süre görüşen Jaja, "Senin saha içerisinde verdiğin mücadeleyi herkes görüyor. Gol bu mücadelenin bir meyvesi ama sen her halinle bu takımın en önemli parçalarından birisin. Şansızlığını en kısa zamanda kıracağına inanıyorum" dedi.

ONUR ABD'DEKİ TÜRK GÜNÜ YÜRÜYÜŞÜNE DAVET EDİLDİ

Öte yandan sakatlığı nedeniyle ABD'de tedavisi devam eden kaleci Onur, TrabzonsporUSA Taraftar Derneği tarafından önümüzdeki günlerde ABD'de yapılacak olan Türk Günü Yürüyüşü'ne davet edildi. TrabzonsporUSA Derneği tarafından yapılan açıklamada, yürüyüş gününe kadar Amerika'da bulunan taraftarların derneğe üye olması çağrısında bulunuldu.

TARİHTEN BİR YAPRAK MOTİVASYONU

Trabzonspor'un resmi internet sitesinde geçmişte şampiyonluk yaşanmış veya önemli başarılara imza atılmış dönemlerdeki tarihi fotoğraflar, her gün yayınlanıyor. Bu sayede taraftarların ve futbolcuların motivasyonunu biraz daha artırmayı amaçlayan site yetkilileri, yaklaşık bir aydır sürenin uygulamanın sezon sonuna kadar devam edeceğini söylediler.

- Trabzon

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Spor Haberler

Et entegre tesisinde büyükbaş hayvana eziyet! Baltayla vura vura öldürdüler

Et entegre tesisinde büyükbaş hayvana eziyet! Baltayla vura vura öldürdüler

Suudi Arabistan'da kurallar yıkılıyor! Ülke tarihinde ilk kez mayolu defile düzenlendi

Suudi Arabistan'da kurallar yıkılıyor! Ülke tarihinde ilk kez mayolu defile düzenlendi

7 Ekim'deki baskının sembol ismi olmuştu! Hamas'ın kaçırdığı genç kadının cansız bedeni bulundu

7 Ekim'deki baskının sembol ismi olmuştu! Hamas'ın kaçırdığı genç kadının cansız bedeni bulundu

Bahçeli, paşalardan birinin aftan yararlanmasına itiraz etti: Ben olsam çıkarmazdım

Bahçeli, paşalardan birinin aftan yararlanmasına itiraz etti: Ben olsam çıkarmazdım

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title