Haberler

Trabzon'da Silahlı Saldırı

Trabzon'da Meydana Gelen Silahlı Saldırı Olayında 7 Kişi Yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Uzun Sokak'ta henüz kimliği belirlenemeyen kişi tarafından silahla ateş edilmesi sonucu 1'i çocuk olmak üzere 7 kişi yaralandı.

Yaralılar, olay yerine çağrılan ambulanslarla Fatih Devlet Hastanesi, Trabzon Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Karadeniz Teknik Üniversitesi Farabi Hastanesi'ne kaldırıldı.

Saldırganın olay yerinden kaçması üzerine polis ekipleri güvenlik önlemi alarak, çevredeki pasajlara giriş çıkışları yasakladı.

Olayın yaşandığı sokaktaki MOBESE ve bir otelin kamera kayıtları, saldırganın kimliğinin tespit edilmesi için incelemeye alındı.

Trabzon Valisi Recep Kızılcık, silahlı saldırı olayının meydana geldiği Uzun Sokak'ta incelemelerde bulundu. Trabzon Emniyet Müdürü Feridun Boz'dan olaya ilişkin bilgi alan Vali Kızılcık, gazetecilere yaptığı açıklamada, yaklaşık bir hafta önce çıkan bir tartışma sonucunda iki grup arasında kavga meydana geldiğini belirterek, 'Daha sonra iki kişi, bu kavga ettikleri kişi ile Uzun Sokak'ta karşılaşıyor. Bu kişiye ateş ediliyor. Açılan ateş sonucunda çevrede bulunan bazı vatandaşlarımız da yaralanıyor' dedi.

Olayda toplam 7 kişinin yaralandığını ifade eden Vali Kızılcık, 'Yaralıların sağlık durumları iyi. Ateş eden kişi ve beraberindeki kişinin kimliği tespit edildi, kaçtıkları otomobil belirlendi. Emniyet güçleri her an bu kişileri yakalayacaktır' diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

İran'da Cumhurbaşkanı Reisi'nin düşen helikopteriyle ilk temas

İran'da Cumhurbaşkanı Reisi'nin düşen helikopteriyle ilk temas

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
Ali Koç, takımı toplayıp Rams Park'ta kutlama yaptı! Ortalık bir anda karıştı

Ali Koç, takımı toplayıp Rams Park'ta kutlama yaptı! Ortalık bir anda karıştı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title