Haberler

Trabzon'da Kültür Sanat

Trabzon'da "Canım Kardeşim" adlı müzikli gösteri, minik izleyicilerin beğenisine sunulacak.

Trabzon'da "Canım Kardeşim" adlı müzikli gösteri, minik izleyicilerin beğenisine sunulacak.

TRT Çocuk kanalında yayınlanan aynı adlı çizgi dizinin müzikli gösteriyle sahneye aktarıldığı "Canım Kardeşim", yarın saat 19.00'da Karadeniz Teknik Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi'nde izlenebilecek.

Gösteri, iki kardeş Müge ve Mine'nin, kedileri Mıncır'ı da alarak çıktıkları dünya seyahatini konu ediniyor. Çevre duyarlılığı, farklı olanı anlamaya çalışmak, empati, kardeşlik, dayanışma gibi evrensel temalar, eğlendirici dille ve coşkulu müziklerle sahneye taşınacak.

Trabzon Devlet Güzel Sanatlar Galerisi'nde, Karadeniz Teknik Üniversitesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Resim İş Öğretmenliği Anabilim Dalı öğretim üyelerinin eserlerinden oluşan resim sergisi 26 Mayıs'a kadar gezilebilecek.

Öte yandan, Trabzon Devlet Tiyatrosu, Kieran Lynn'nin yazdığı, Kuvvet Yurdakul'un yönettiği "Parkta Güzel Bir Gün" oyununu, bugün ve 24 Mayıs'ta İstanbul'da sahneleyecek. Oyunda, tek istekleri parkta güzel bir gün geçirmek olan Arthur ve Olivia'nın trajikomik öyküsü anlatılıyor.

Kaynak: AA / Yerel

Karadeniz Teknik Üniversitesi Trabzon Akm Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title