Haberler

Trabzon'da 40 Yıldır Beklenen Yol Açılıyor

Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, 2 Nolu Erdoğdu Mahallesi ile Yeşiltepe ve Tanjant yolu arasında bulunan ve 40 yılı aşkın zamandır açılmayı bekleyen Gözlem Sokak’ta son aşamasına gelinen yolu yerinde inceledi.

Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, 2 Nolu Erdoğdu Mahallesi ile Yeşiltepe ve Tanjant yolu arasında bulunan ve 40 yılı aşkın zamandır açılmayı bekleyen Gözlem Sokak'ta son aşamasına gelinen yolu yerinde inceledi.

Yapılan bağlantı yolunun mahalleli tarafından uzun zamandan beri talep edildiğini ifade eden Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, "Mahallelerimizde yaptığımız çalışmaları bizzat yerinde görüyoruz, denetliyoruz, takip ediyoruz. Bu bağlamda şu anda 2 Nolu Erdoğdu mahallemizde uzun zamandır özellikle mahallelimiz tarafından talep edilen Tanjant, Yeşiltepe bağlantı yolunun yapımını takip ediyoruz, yerinde görüyoruz ve büyük oranda işi bitirdik. Bugüne kadar 221 bin TL para harcayarak işi bu hale getirdik. İnşallah kısa bir süre içerisinde de beton dökerek daha evvel Trabzon Belediyemiz tarafından burada istimlak ile başlatılan çalışmayı tamamlamış olacağız. Önemli bir bağlantı yolunu bu mahallelerimizin hizmetine sunacağız. Yol tamamlandığı zaman beton da tamamen döküldüğünde bütün mahallelimizle birlikte bu mutluluğu paylaşacağız. Güzel bir açılış merasimi ile birlikte inşallah bu hizmeti tamamlamış olacağız. Bizim amacımız bütün mahallelerimize ulaşımı en hızlı, en kolay yoldan sağlayabilmek. Bu da o amaca dönük önemli bir hizmetimiz, icraatımız. Şimdiden mahalle sakinlerimize hayırlı olsun" dedi.

Aktürk Sokak'ta da güzel bir çalışmaya imza attıklarını kaydeden Başkan Genç, "Bulvarın içerisine ahenkli bir şekilde ağaçlandırma çalışması yaptık. Buradaki alanı da aynı şekilde, bu dokuya da uygun ağaçlarla birlikte yeşillendireceğiz. Hedefimiz yeşili her zaman her yerde arttırmak. Yol da yapsak, ne yaparsak yapalım akabinde bulduğumuz alanı yeşillendireceğiz. İnşallah bunu da gerçekleştireceğiz" diye konuştu. - TRABZON

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Metin Genç Ortahisar Yeşiltepe Trabzon Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title