Haberler

Toyota Türkiye'den Sakaryaspor'a Destek

Toyota Türkiye ile Sakaryaspor arasında sponsorluk anlaşması imzalandı.

Toyota Türkiye ile Sakaryaspor arasında sponsorluk anlaşması imzalandı.

Toyota Türkiye'de düzenlenen imza töreninde konuşan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, sponsorluk anlaşması sayesinde Sakaryaspor'a 250 bin liralık katkı sağladığını belirtti.

Toyota yetkililerine teşekkür eden Toçoğlu, "Yaptığımız çağrıya cevap verdiler. İnşallah bu anlaşma şehrimizdeki diğer sanayici ve iş adamlarımıza da örnek olur.  Bir yandan da Sakaryaspor yönetimi kombine satışlarını sürdürüyor. Çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dedi.

Sakaryaspor Kulüp Başkanı Selahattin Aydın ise 2 yıllık sponsorluk anlaşmasının bir yıl daha uzatıldığını vurgulayarak, destek veren herkese teşekkür etti.

Toyota Üst Yöneticisi Orhan Özer de Sakaryaspor'un 3. ligde mücadele ettiğini dile getirerek, "Bölgemizin sesini duyuracak bu takımı desteklemek hepimizin görev ve sorumluluğudur. 2012 yılında başlattığımız desteğimizi bu yıl da sürdürüyoruz. Şehrimizin takımı Sakaryasporumuza ligde başarılar diliyoruz" ifadesini kullandı. - Sakarya

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500

Yorumlar (1)

yazık !!:

250 bın Toyota ıcın 3 araba demek. . gövde gosterısıne ne gerek vardı mıllet reklam pesınde ve ıflasın esıgınde bır takım uzerınden yapılması manıdar !!!

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title